O companie americană își face intrarea pe piața recrutării din România

SecureVision este o echipă de experți în recrutare, specializați în construirea departamentelor de vânzări, client service, customer success și marketing, pentru cele mai inovatoare companii de software din lume.

Compania s-a lansat pe piața din SUA în urmă cu trei ani, timp în care a colaborat cu startup-uri, dar și cu nume mari din domeniul SaaS, companii ale căror aplicații sunt folosite de mii de utilizatori.  

Serviciile oferite de SecureVision pot fi personalizate, pentru a se plia pe nevoile clienților, ceea ce permite companiei să se adapteze în funcție de fiecare partener. “Încă de la început, ne-am poziționat drept consultanți pe tot ce înseamnă procesele de recrutare sau de employer branding ale companiilor cu care colaborăm. Suntem bine conectați pe piață și putem oferi candidaților de top, aflați în căutare de noi oportunități, cele mai bune oferte de carieră pe care companiile le oferă”, spune James Mackey, CEO SecureVision.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cultura companiei încurajează colaborarea între echipe internaționale și oferă posibilitatea de a crește rapid în domeniu, prin programele interne de formare. “Echipa noastră este un grup fantastic de oameni care se îngrijesc unul de celălalt, care se ajută să crească și pun pasiune în ce fac. Mediul de lucru încurajează ca fiecare angajat să lucreze liber pe proiecte și să devină propriul project manager, iar beneficiile oferite vin în completare. Avem pachete de sănătate, evenimente sponsorizate de companie, mese de prânz sau cină oferită, bonusuri ocazionale, iar partea financiară include un sistem de comisionare inedit, practicat de firmele de vânzări din SUAȚ, precizează James Mackey.

În România, focusul principal va fi pe creșterea echipei de recrutare. Compania are în plan să propună roluri precum Resourcing Partener și Recruitment Partner, în perioada următoare. “Vom continua să investim în biroul din România și să aducem noi oportunități. E important pentru noi să împărtășim din experiența noastră și să ajutăm astfel comunitatea. De aceea, vom participa la diverse evenimente din București, pe partea de responsabilitate socială”, arată James Mackey.

Cu ocazia lansării pe piață, SecureVision a pregătit un kit de recrutare, menit să vină în sprijinul candidaților aflați în căutare de noi oportunități.

Articole din aceeași categorie
Total
16
Share