Banner

O nouă clădire de birouri finalizată în zona Tineretului din București. Viitorii chiriași vor fi “vecini” cu Booking, Endava sau Lensa

În 2023 au fost semnate, în U•Center 2, contracte de închiriere pentru o suprafață de peste 25.000 mp de spații de birouri și 2.600 mp de spații de retail.

Forte Partners a finalizat clădirea de birouri U•Center 2, care are o suprafață totală închiriabilă de 35.000 mp. La doi ani de la demararea lucrărilor de construcție, a doua fază a proiectului din zona Tineretului din București este gata să-și întâmpine chiriașii, companii care au semnat contracte pentru spații office și de retail în suprafață de aproape 28.000 mp.

“Finalizăm faza a doua a U•Center într-un context de piață caracterizat, în acest an, de scăderea semnificativă a livrărilor de spații office noi. Am reușit să adaptăm proiectul la noile cerințe de pe piața de birouri, în condițiile în care modul de lucru s-a schimbat semnificativ din 2019, anul începerii lucrărilor la prima fază a proiectului, iar U•Center 2 a fost ales de companii de anvergură”, spune Geo Mărgescu, CEO și co-fondator al Forte Partners.

Potrivit acestuia, U•Center 2 consolidează comunitatea de business deja creată în prima fază a proiectului și completează spectrul de facilități oferite angajaților companiilor chiriașe și membrilor comunității locale din zonă, prin spațiile de retail de la parterul celor două clădiri. Proiectul a regenerat din punct de vedere urban zona Tineretului, care a devenit un important hub de afaceri.

Prima fază a proiectului office U•Center a fost finalizată în trimestrul al treilea din 2021, este închiriată integral de clienți precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis sau DCS plus, și a fost vândută către Pavăl Holding în noiembrie 2022.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share