Planable își extinde echipele din București și Chișinău

Startup-ul Planable, care a dezvoltat una dintre cele mai apreciate platforme de colaborare pentru echipele de marketing la nivel internațional și a lucrat cu companii precum Hyundai, Viber, Christian Louboutin sau cu ONU, își extinde echipa din România și Moldova.

Odată cu evoluția companiei din ultimul an, fondatorii Planable continuă recrutările de talente la nivel local, pentru a putea dezvolta platforma și servi clienții multinaționali cu care colaborează.

Compania a crescut în ritm accelerat în ultimul an și și-a dublat numărul de angajați. Printre posturile pentru care Planable recrutează în continuare, la București și Chișinău, se numără cele de Senior Software Engineer, UI/UX Designer, SEO Coordinator și Growth Marketer. Candidații sunt invitați să-și încarce CV-ul aici.

“Planable a crescut într-un mod impresionant în ultimii ani. Acest lucru a dus la o nevoie mare de profesioniști de engineering și marketing, așa că aproape că ne-am dublat echipa în ultimele 12 luni. Ne mândrim cu faptul că, de când am pornit proiectul, majoritatea celor care ni s-au alăturat au ales să rămână cu noi și că avem un grad de retenție de 95 la sută”, declară Xenia Muntean, CEO Planable.

„Recunoaștem talentul tânăr din România și îi invităm să se alăture echipei noastre, într-o companie ce le oferă spațiul necesar pentru a experimenta și pentru a se dezvolta. Avantajul în a lucra într-un startup internațional ca Planable este că ai ocazia să avansezi rapid și să ai un rol important într-o companie în plină dezvoltare. De exemplu, primul nostru angajat este acum directorul de marketing al companiei și mulți dintre tinerii care s-au angajat la noi au avut oportunitatea de a avansa rapid”, arată Xenia Muntean.

Fondatorii Planable au pornit compania la numai 20 de ani, așa că înțeleg foarte bine șansele acordate unor tineri talentați și ambițioși. Pe lângă beneficiile profesionale oferite celor care se alătură echipei, Planable le oferă noilor veniți petreceri de bun venit, excursii periodice cu echipa în diferite destinații, activități de teambuilding la fiecare două luni (paintball, treasure hunt, board games, seară de film, activități sportive cu echipa) și petrecerile aniversare Planable.

Planable a lansat vara aceasta și primul program de internship, prin care le oferă participanților oportunitatea de a învăța accelerat despre marketing și vânzări într-un startup agil. Programul durează trei luni, iar în acest timp participanții din rolurile de marketing pot explora cele mai importante arii folosite de tech startups: SEO, content marketing, growth marketing, performance, social media și altele. Stagiarii care își doresc o carieră în vânzări au ocazia să contribuie la procesele de cercetare, lead generation, lead qualification, pre-sales și nu numai.

Compania este în continuă extindere și are peste 1.000 de clienți la nivel internațional. Platforma Planable se dezvoltă și a adăugat recent noi funcționalități pentru TikTok, ce le oferă experților în social media posibilitatea să-și planifice, să colaboreze, să aprobe și să programeze conținutul video pentru publicare. Echipele de marketing pot pregăti și conținutul pentru TikTok mai eficient pe platforma Planable, unde au o imagine de ansamblu asupra tuturor paginilor de social media pentru brandurile pe care le promovează.

Această nouă funcționalitate completează opțiunile existente de creare a conținutului în Planable pentru platforme precum Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Google My Business și YouTube.

Articolul anterior

Oracle oferă programe gratuite de instruire și certificare pentru Oracle Cloud Infrastructure

Articolul următor

CV30: Angajatorii de top vor face cunoștință cu 50.000 de studenți, în această toamnă, prin campania Students’ Kit

Articole din aceeași categorie
Total
4
Share