Orange România va avea un nou Chief Financial Officer, de luna viitoare

Din 1 iulie, Carl Al Khawand va ocupa funcția de Chief Financial Officer (CFO) al Grupului Orange România.

Carl Al Khawand va prelua responsabilitățile Adelei Guédon, care-și va continua cariera în Grupul Orange din poziția de CFO al diviziei de securitate cibernetică, Orange Cyberdefense.

Cu o experiență de peste zece ani în Grupul Orange, Carl Al Khawand vine în România din poziția de director financiar pentru regiunea nord-est a Orange Franța, unde a supervizat planificarea și analiza financiară pentru mai multe unități operaționale, printre care magazinele Orange, departamentele call center, real estate și pentru implementarea fibrei optice.

A coordonat proiecte semnificative de transformare financiară, care au îmbunătățit eficiența și acuratețea financiară pentru echipa sa. Anterior, a fost director de Proiecte Strategice la Orange Franța, responabil de analize strategice, procese de segregare și modele de restructurare financiară.

A absolvit două programe de Master, în Inginerie Mecanică, la ESTACA, și Strategie și Management, la ESSEC Business School. De-a lungul carierei sale, a studiat și a lucrat în medii culturale diverse, în mai multe țări, inclusiv în Arabia Saudită, Liban, Franța, SUA, Italia și România. În noul său rol în România, va avea ca obiectiv principal să asigure o performanță financiară stabilă în contextul fuziunii dintre Orange Romania SA și Orange Romania Communications SA.

Adela Guédon și-a început cariera la Orange România în 1997. A evoluat în scurt timp de la Junior Accountant până la Corporate Finance Director și a devenit cel mai tânăr membru al Comitetului Executiv. Are o carieră de 25 de ani în domeniul financiar pe piaţa europeană de telecomunicaţii şi pe cea românească în particular, iar din luna mai a devenit CFO al diviziei de securitate cibernetică, Orange Cyberdefence, din Grupul Orange.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share