OSF Digital investește în formare și extindere: vrea să aducă în echipă încă 150 de oameni, în 2023, și oferă training gratuit pentru 300 cursanți

O companie de top în furnizarea de servicii digitale, OSF Digital anunță planuri de extindere pentru 2023 cu 150 de noi angajări și formări  gratuite pentru 300 de persoane, prin cursurile OSF Academy.

Cursurile sunt planificate pentru specializările Salesforce Developer, Salesforce Marketing Cloud Administrator și Developer și QA Tester. Prin aceste traininguri, OSF își propune să pregătească studenții și persoanele care doresc o reconversie profesională pentru o carieră la OSF Digital și în industria digitală.

OSF Academy este un program unic pentru cei interesați să înceapă o carieră în IT. Programul este gratuit pentru participați, iar admiterea la training este pe baza cunoștințelor tehnice și de limbă engleză. În 2022, OSF Digital a format peste 200 de persoane, în România, ca programatori Front-end sau Back-end și specialiști QA Tester. OSF Digital are acum peste 470 de angajați în România și continuă să-și extindă echipa.

OSF Digital susține educația prin diverse programe pe care le desfășoară la nivel global. Ne propunem să continuăm să pregătim studenții pentru un viitor job la OSF Digital și pentru piața de locuri de muncă în domeniul Salesforce”, declară Gerard (Gerry) Szatvanyi (foto, stânga), CEO OSF Digital. “Continuăm să ne extindem prezența în România și să ne implicăm în pregătirea specialiștilor pentru joburile din sectorul digital”, completează Alin Dorobanțu (foto, dreapta), Chief Operations Officer la OSF Digital.

OSF Digital sprijină activ educația prin cele trei programe derulate: OSF Academy,  programul de burse OSF Digital și parteneriatul cu facultățile din domeniul digital.

Parteneriatul cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA), Universitatea Alexandru Ioan Cuza

În ultimii doi ani, OSF Digital și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA), specializarea Informatică Economică, de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, au dezvoltat un parteneriat unic, printr-un program ce acoperă întregul an universitar. Colaborarea s-a concretizat prin cele trei cluburi organizate pentru studenții din anul III, de la specializarea Informatică Economică:  Salesforce Commerce Cloud Merchandising, Salesforce CRM și Front-End Web Development Course.

Tot prin acest parteneriat, OSF Digital a donat 40.000 de euro către FEAA, specializarea Informatică Economică. Sponsorizarea a acoperit renovarea unui laborator și dotarea acestuia cu mobilier și echipament IT. După renovare, laboratorul a devenit un loc modern de training pentru studenți și oferă condiții excelente de studiu și practică digitală.

Al treilea program OSF pentru educație este oferirea de burse OSF Digital, prin Fundația OSF Digital. Prin acest program, studenții din medii socio-economice defavorizate sunt sprijiniți să-și finalizeze studiile. Echipa OSF Digital identifică  studenți cu rezultate academice deosebite și le acordă burse cu ajutorul cărora ei au posibilitatea să-și atingă potențialul maxim de învățare. Prin acest program, OSF Digital a oferit burse pentru 30 de studenți în 2022.

În România, compania OSF Digital este prezentă prin birouri locale de la înființarea sa, în 2003. OSF are birouri în București, Iași, Cluj-Napoca, Suceava, Brașov, Pitești, Craiova și Piatra Neamț.

DESPRE OSF DIGITAL

Este unul dintre liderii din domeniul comerțului global și al transformării digitale bazate pe soluții cloud, cu expertiză în managementul relațiilor cu clienții (CRM), comerțul digital al companiilor (enterprise connected commerce), soluții de gestionare a comenzilor (order management solutions), managementul shopping-ului on-line (storefront management services), dezvoltare de aplicații dedicate și servicii de consultanță. Cu statut de expert în comerțul B2C și B2B și cu mai multe premii pentru inovația multi-cloud, ghidează companiile pe parcursul întregii lor călătorii de transformare digitală. O companie globală, cu prezență locală în America de Nord, Europa, America Latină, Asia, Australia și clienți din diverse industrii din întreaga lume, OSF Digital oferă o atenție personalizată și menține clienții conectați la cele mai înalte niveluri.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share