Banner

Pregătire pentru excelență în IT: Ce învață internii Adobe România

Adobe Romania face parte din programul de internship global Adobe. România, Germania, Armenia, Franța și Marea Britanie au organizat împreună diverse sesiuni de dezvoltare personală și profesională pentru toți internii din program.

În total, anul acesta, au fost deschise 75 de roluri tehnice de internship în EMEA. Dintre ele, 67 sunt în România. Adobe România este cel mai mare centru de dezvoltare și cercetare al Adobe in EMEA, cu peste 1.000 de angajați.

Programul de anul acesta nu numai că propune oportunități pentru dezvoltarea abilităților tehnice, dar adaugă și o dimensiune umană și de dezvoltare personală, transformând internii în viitori lideri IT. De la sesiunile de dezvoltare personală și profesională, până la interacțiunea directă cu liderii din Adobe, tot programul de internship pregătește tinerii înscriși în program pentru o carieră de excepție, într-una dintre cele mai importante companii IT.

Programul de internship Adobe este construit pe mai mulți piloni:

  • Dezvoltare Socială și Profesională, prin evenimente de networking special dedicate internilor și sesiuni de fotografii profesionale pentru îmbunătățirea CV-urilor și profilurilor LinkedIn ale participanților.
  • Dezvoltare Personală,prin sesiuni de dezvoltare a abilităților esențiale (“Power Skills Session“) și sesiuni axate pe înțelegerea de sine și a propriilor potențiale (“Understanding You Session”).
  • Cultură Organizațională, respectiv evenimente precum preboarding-ul, care facilitează integrarea și familiarizarea cu cultura companiei, dar și oportunitatea de a se întâlni cu CEO-ul Adobe sau de a învăța din experiența liderilor companiei. Tech Summit este evenimentul care conectează stagiarii cu specialiști Adobe și oferă o perspectivă profundă asupra tehnologiilor de vârf. De asemenea, în cadrul evenimentului Leadership Roundtable, internii au ocazia să afle experiența liderilor Adobe, cum să treci cu succes de un interviu, dar și tips & tricks despre o carieră de succes.
  • Învățare practică, prin cursul intensiv de Agile Training, care pune accent pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și managementul proiectelor.
  • Voluntariat și Responsabilitate Socială, respectiv oportunitatea de a participa la activități de responsabilitate socială. În cadrul acțiunii de CSR, în colaborare cu SOS Satele Copiilor & Adobe CSR, stagiarii Adobe vor petrece timp cu copiii și vor reconstrui căsuțe.

Aceste programe extinse sunt concepute pentru a oferi internilor o experiență holistică, ajutându-i să-și dezvolte abilitățile, să-și creeze o rețea profesională solidă și să se integreze în cultura organizațională a Adobe.

De ce să devii stagiar Adobe? Cinci avantaje.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale stagiilor de internship este posibilitatea de a dobândi experiență practică în domeniul ales, care completează studiile academice. Stagiarii Adobe au ocazia să lucreze alături de experți din industrie și profesioniști experimentați, care sunt pasionați de îndrumarea următoarei generații de inovatori.

Pe lângă dobândirea experienței, stagiile de internship sunt o modalitate excelentă de a-ți construi un portofoliu profesional solid. În plus, la Adobe, internii nu sunt doar observatori – sunt membri integranți ai echipelor de proiect, cărora li se încredințează o muncă semnificativă și de impact. Astfel, pot contribui la proiecte din lumea reală, care au un impact direct asupra produselor și serviciilor Adobe.

În continuare, unul dintre punctele principale ale programului de internship Adobe este mediul de colaborare, care încurajează inovația și creativitatea. Internii lucrează alături de un grup divers și talentat de persoane, iar prin proiecte de echipă, sesiuni de brainstorming și colaborări, obțin expunere la diferite perspective și își pot dezvolta abilități valoroase de lucru în echipă. În calitate de participanți la programul de internship, primesc feedback și îndrumări de la mentorii lor, ajutându-i, astfel, să-și îmbunătățească abilitățile și să-și atingă întregul potențial.

De asemenea, compania organizează diverse evenimente sociale, activități de team-building și oportunități de networking, pentru a se asigura că internii se simt implicați și conectați. Astfel, programul de internship Adobe oferă o oportunitate unică de a pătrunde în lumea creativității și inovației digitale.

Cu învățare practică, proiecte de impact, un mediu de colaborare și un accent pe dezvoltarea profesională, internii de la Adobe au șansa de a face o diferență reală în timp ce își perfecționează abilitățile.

Detalii despre programele de internship sunt disponibile pe site-ul de cariere Adobe.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share