GLOBETROTTER. La 36 de ani, Ovidiu Fer are deja un “bagaj” bogat de experiențe de viață.

De profesie economist, fost analist al casei de brokeraj Wood & Company, Ovidiu Fer candidează pentru un loc în comitetul reprezentanților al Fondului Proprietatea (FP).

La 36 de ani, Ovidiu Fer are deja un “bagaj” bogat de experiențe de viață. A jucat rugby până la 19 ani, apoi a intrat la ASE, a muncit o vară într-un hotel din SUA, și-a investit la bursă cei 6.000 de dolari câștigați acolo, iar apoi a ajuns la Praga, la banca de investiții Wood and Company, unde a devenit analist financiar.

Odată cu revenirea în România, acum șase ani, a simțit nevoia să dea ceva înapoi sportului pe care l-a practicat și despre care spune că i-a format caracterul. Inițial, și-a susținut financiar fosta echipă, Grivița Roșie, iar apoi a înființat o fundație, care să ajute copiii, prin rugby.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Cu ajutorul Foundation Education through Rugby (FER), nouă copii și trei antrenori au ajuns într-o tabără de două săptămâni la o academie din Noua Zeelandă. Copiii au fost selectați din mai multe cluburi din țară, din diferite medii sociale. Înainte de a ajunge în Noua Zeelandă, au stat o săptămână în București, s-au întâlnit cu mentori care să le răspundă întrebărilor, precum Andreea Răducan, au făcut yoga, atletism, public speaking. “Ce mi-a plăcut mult la această tabără și în privința acestei academii au fost două principii care se potrivesc foarte mult și cu mine: maximizează-ți potențialul și oamenii buni devin jucători buni. Sunt ideile după care mă ghidez și eu și care cred că dezvoltă caracterele puternice”, spune Ovidiu Fer.

Info: life.ro

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

Premieră medicală în sud-estul Europei: primele intervenții de chirurgie cardiacă, efectuate cu ajutorul robotului chirurgical

Echipa medicală chirurgicală a Spitalului Monza a adus în premieră în România,…

O româncă de 24 de ani, cetățean de onoare al capitalei Coreei de Sud

În 15 noiembrie, Silvia Pencu, studentă la Korea University, unde are ca…

Primul specialist software clujean, certificat ca Blockchain Solution Architect

Norbert Szappanos, Chief Technology Officer al companiei RebelDot, este primul specialist software…

Universitatea de Medicină din Târgu Mureș va avea o filială în Germania

Rectorul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) Târgu Mureş, prof.…