Parcarea fabricii Continental din Sibiu devine centru public de vaccinare anti-COVID-19

Continental Sibiu, DSP, Primăria Sibiului și autoritățile locale, cu sprijinul medical al Rețelei de sănătate Regina Maria, au înființat un nou Centru Public de Vaccinare anti-COVID-19.

Centrul medical se află  în parcarea companiei Continental, din str. Salzburg nr. 8, și este disponibil tuturor cetățenilor, angajaților Continental și familiilor lor, prin programare pe platforma publică. “De peste 25 de ani, avem grijă de sănătatea românilor, prin abonamentele dedicate companiilor și prin întreaga infrastructură de centre medicale. Sperăm ca fiecare persoană vaccinată să ne aducă cu un pas mai aproape de sănătate și de revenirea la viața noastră de dinainte de pandemie”, declară Andreea Minuţă, director divizia de abonamente Reţeaua de sănătate Regina Maria.

Costurile pentru infrastructura centrului de vaccinare au fost suportate de Continental Sibiu. Centrul, care dispune de locuri de parcare pentru toți cei care vin la vaccinare cu mașina personală, funcționează de luni până duminică, între orele 8-20. “Solidaritatea este una dintre valorile companiei noastre, iar implicarea în comunitatea din care facem parte este amprenta Continental. De la începutul pandemiei am sprijinit orașul în lupta împotriva răspândirii COVID-19: ne-am implicat în campania Un Spital, O Comunitate, am înființat un centru de testare RT-PCR și Test Rapid și am derulat numeroase campanii de prevenție intern și extern. Valorile noastre aduc astfel, încă o dată, valoare adăugată comunității din care facem parte”, arată Lăcrămioara Dărăban, directorul de Resurse Umane al Continental Sibiu.

Rețeaua de sănătate Regina Maria este liderul serviciilor medicale private din România. Este singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale și deține 13 acreditări – o performanță unică în Europa Centrală și de Est.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Între 1999 și 2020, Continental a investit circa două miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele cinci arii de activitate ale concernului german sunt reprezentate aici. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi, este partener într-un joint-venture în Iași şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. Continental avea, la finalul lui 2020, peste 20.100 de angajaţi, dintre care peste o treime reprezentată de ingineri și informaticieni, și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

Articole din aceeași categorie
Total
11
Share