Parteneriat: Atalian România se implică în siguranța angajaților din spațiile din portofoliul său

Una dintre companiile de top din domeniul Facility Management a semnat un parteneriat cu DEKRA, prin care asigură tuturor partenerilor săi accesul rapid la singura certificare recunoscută internațional pentru măsurile de siguranță împotriva COVID-19.

“În ultimele luni, am devenit tot mai conștienți că doar uniți vom depăși acest moment dificil pentru întreaga societate. Nu cred că mai este vorba de concurență, ci de unitate. Am încercat să aducem aproape parteneri din diverse domenii, cu ajutorul cărora să oferim soluții pentru nevoile specifice din această perioadă. Deoarece suntem o companie ce asigură funcționalitatea clădirilor de birouri, mall-urilor și fabricilor din portofoliul nostru, echipa noastră a funcționat 24/7 în plină pandemie, iar prima grijă a fost să garantăm un mediu de lucru sigur pentru angajați, începând cu sediul nostru”, declară Alexandru Pascu, directorul comercial al Atalian România.

DEKRA a auditat și a certificat măsurile luate de Atalian încă de la începutul pandemiei. “Din acel moment, am decis că putem face mai mult, plin implementarea măsurilor de siguranță de către noi și auditarea lor de către DEKRA în tot portofoliul nostru de peste 1,5 milioane de mp. Nu vom stopa noi pandemia, însă cred că fiecare măsură luată va ajuta la revenirea mai rapidă la o nouă normalitate. Vom continua în această direcție și vom rămâne deschiși către orice inițiativă care să ajute la stoparea crizei sanitare și economice”, spune Alexandru Pascu.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

DEKRA este o companie germană, cu o experiență de peste 90 ani în domeniul siguranței, care și-a asumat rolul de auditor internațional pentru măsurile împotriva COVID-19, implementate în industrie, retail, office și HoReCa. Peste 160 de locații din România și Republica Moldova au fost certficate conform standardului DEKRA Trusted Facility.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Electroargeș are un nou director general interimar

Articolul următor

Premieră: BestJobs lansează CV-ul în format video

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share
Close