Penny Market lansează prima campanie de brand de angajator

Rewe România, prin lanțul de magazine Penny Market, lansează campania de brand de angajator “Echipa ta. Pasiunea ta. Magazinul tău”, prin care își propune să prezinte valorile companiei și oportunitățile de dezvoltare pentru românii interesați de domeniul retailului.

Penny Market este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din România și unul dintre cei mai importanți angajatori de pe piața locală, cu 212 magazine și peste 4.000 de angajați. Campania este susținută chiar de angajații companiei, care povestesc despre debutul carierei la Penny Market, progresul și oportunitățile inedite pe care le întâmpină atât la nivel național, cât și internațional.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Credem că sloganul campaniei prezintă foarte clar misiunea noastră. Ne concentram pe înțelegerea și ascultarea activă a colegilor noștri – Echipa ta. Apreciem angajații implicați și îi consideram parte din succesul companiei. Ne dorim ca ei să fie în prim-plan, lucrăm alături de ei, credem în experiența și dedicarea lor – Pasiunea ta. Acțiunile fiecărui coleg au același obiectiv: crearea unui design  modern și elegant pentru magazinele noastre – Magazinul tău”, explică Daniel Gross, director general Rewe Romania.

Potrivit reprezentanților companiei, angajații Rewe Romania primesc salarii atractive, plus bonusuri de performanță, bonus de loialitate, bonus pentru recomandarea unui viitor coleg, asigurare medicală privată, tichete de masă și tichete cadou, de Paști și Crăciun, scutece pentru nou-născuți și pachete de școală pentru copiii angajaților, zile suplimentare pentru concediul de odihnă, participă la training-uri pentru dezvoltare profesională și la evenimente speciale (campionat intern de fotbal, cine festive împreună cu echipa Penny Market, acțiuni de voluntariat).

Campania “Echipa ta. Pasiunea ta. Magazinul tău” se desfășoară pe termen lung, printr-un mix amplu de canale de comunicare: print, outdoor, radio local, radio intern Penny FM, social media și digital, târguri de joburi. Candidații pot găsi aici mai multe informații despre oportunitățile de carieră de la Penny Market sau pot solicita informații direct în magazine.

DESPRE PENNY MARKET

Este conceptul grupului german Rewe și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice, situate în Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău.

Articolul anterior

Vasilescu: Multinaţionalele sunt de vină pentru şomajul din nord-est și sud - și-au deschis fabrici în vest, ca să fie aproape de autostrăzile UE

Articolul următor

Mircea Oprea (Kronsoft): Creștem "nemțește" - încet și sigur

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share