Banner

Personalul medical din România, tot mai căutat în Europa: târg de job-uri Careers in White, în șase orașe

Toamna aceasta, recrutori din toată lumea vin în România, pentru a oferi personalului medical de aici cele mai bune oferte de muncă în Europa, în cadrul târgurilor de job-uri Careers in White.

Medicii specialiști, medicii rezidenți, stomatologii, asistenții medicali, fizioterapeuții, medicii de familie, personalul medical auxiliar, dar și proaspeții absolvenți de medicină, vor avea șansa să întâlnească zeci de recrutori, care le vor oferi oportunități de muncă, salarii atractive și beneficii pe măsură. Persoanele care sunt în căutarea unor oportunități de carieră în domeniul medical sunt așteptate la cele șase târguri organizate în lunile octombrie și noiembrie, în Timișoara (23 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timişoara), București (29 octombrie, Sala Palatului), Craiova (30 octombrie, Ramada Plaza Craiova), Târgu Mureș (5 noiembrie, Hotel Grand), Cluj-Napoca (6 noiembrie, Casa de Cultură a Studenților) și Iași (20 noiembrie, Casa de Cultură a Studenților). Se vor întâlni cu agențiile de recrutare, reprezentanții spitalelor și clinicilor medicale din toată Europa, dar și cu reprezentații altor centre medicale, care le vor pune la dispoziție toate informațiile de care au nevoie pentru a reuși să își găsească job-ul potrivit.

Personalul medical din România este la mare căutare atât pe plan local, cât și în țări precum Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca. Job-urile oferite de recrutorii prezenți în cadrul târgurilor din România aduc personalului medical dornic de noi oportunități nu doar condiții de muncă la cele mai înalte standarde, ci și salarii atractive, care încep de la 2.500 de euro și pot ajunge chiar la 13.000 de euro, în funcție de experiență și specializare. Acestora li se adaugă și alte facilități: cursuri de limbă străină gratuite, ajutor în găsirea unei locuințe, obținerea permisului de ședere, dar și ajutor în relocarea întregii familii. O noutate a acestui sezon este faptul că reprezentanții clinicilor și spitalelor nu recrutează personal medical doar pentru țările din Europa, ci și pentru SUA și state din America Latină, precum Peru, Chile și Columbia.

Faima medicilor români, cunoscuți ca fiind buni profesioniști, s-a răspândit peste tot, motiv pentru care și unitățile medicale de pe alte continente sunt în căutarea lor. Ofertele de job-uri pentru SUA și America de Sud pot fi găsite doar online, pe site-ul organizatorilor. „În această toamnă, candidații vor avea șansa de a întâlni și mai mulți recrutori, cu oferte de muncă atât în Europa, și în afara acesteia. Cu fiecare nou sezon, aducem în fața candidaților noi recrutori, astfel încât fiecare dintre cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să găsească job-ul potrivit. Angajatorii își doresc să întâlnească candidați bine pregătiți, care își doresc să se dezvolte profesional”, declară Corina Pop, Sales Manager.

Accesul în cadrul evenimentelor este gratuit pentru participanți. Mai multe informații și detalii pot fi găsite pe site-ul www.careersinwhite.com sau la adresa contact@careersinwhite.com.

Parteneri media: AngajatorulMeu.ro, All about jobs, Doctorul de dinți, eJobs, Housto, Népújság, Pharma Business, Qbebe, Șapte Seri, Workstickers.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share