În luna ianuarie, mai mult de 2.000 posturi au fost scoase la concurs în ministere, agenții guvernamentale, prefecturi, consilii județene, primării, școli, spitale, unități militare și multe altele.

Locurile de muncă disponibile în instituțiile de stat pot fi găsite pe noul PublicJob.ro, cea mai avansată platformă dedicată angajărilor în instituțiile publice din administrația centrală și locală. Posturile pot fi filtrate acum în funcție de localitate, instituția angajatoare, studii și vechime, iar alertele disponibile în momentul în care apar joburi noi pot fi configurate prin e-mail.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Spre exemplu, poți stabili o alertă zilnică doar pentru angajările din București, pentru care sunt necesare studii superioare și care se adresează debutanților (absolvenților fără vechime anterioară). Dacă te interesează o instituție anume, îți poți crea o alertă pentru Ministerul Dezvoltării Regionale, Primăria Capitalei și așa mai departe”, precizează Cristian Botan, creatorul platformei de recrutare.

Publicjob.ro cuprinde și o bază de date legislativă cu 700 cele mai frecvente legi, ordonanțe sau hotărâri din bibliografia concursurilor, astfel încât să fie eliminat timpul pierdut în căutarea variantelor actualizate ale acestor documente. Portalul reprezintă continuarea inițiativei lansate în 2012 de Cristian Botan și adoptată ulterior drept inițiativă oficială a Guvernului. Versiunea din 2018 rulează independent de platforma Guvernului (PublicJob 2.0) și este o iterație mai avansată a acesteia.

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

Aproape 100 de posturi scoase la concurs de Ministerul Sănătăţii, pentru medici și farmaciști, în spitalele din țară

Ziarul ”Viaţa Medicală” a publicat, ieri, lista completă a posturilor scoase la…

Zeci de posturi pentru medici, scoase la concurs de Ministerul Sănătăţii, în spitalele de stat

Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică, din Ministerul Sănătății, a publicat…

Liber la angajări la stat, fără concurs. Aproape 300 de posturi disponibile în instituțiile publice, în acest moment

Guvernul României a anunţat că instituţiile publice pot face angajări fără concurs,…

Superjoburi pentru vorbitorii de română, în Europa: Raiffeisen, Volvo, Revolut, Uber, Fujitsu și Bridgestone angajează în Viena, Berlin, Milano sau Amsterdam

Companii importante, din vestul și centrul Europei, sunt în căutare de angajați…