Peste 2.000 de posturi disponibile “la stat” – toate pot fi găsite pe noul Publicjob.ro

În luna ianuarie, mai mult de 2.000 posturi au fost scoase la concurs în ministere, agenții guvernamentale, prefecturi, consilii județene, primării, școli, spitale, unități militare și multe altele.

Locurile de muncă disponibile în instituțiile de stat pot fi găsite pe noul PublicJob.ro, cea mai avansată platformă dedicată angajărilor în instituțiile publice din administrația centrală și locală. Posturile pot fi filtrate acum în funcție de localitate, instituția angajatoare, studii și vechime, iar alertele disponibile în momentul în care apar joburi noi pot fi configurate prin e-mail.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Spre exemplu, poți stabili o alertă zilnică doar pentru angajările din București, pentru care sunt necesare studii superioare și care se adresează debutanților (absolvenților fără vechime anterioară). Dacă te interesează o instituție anume, îți poți crea o alertă pentru Ministerul Dezvoltării Regionale, Primăria Capitalei și așa mai departe”, precizează Cristian Botan, creatorul platformei de recrutare.

Publicjob.ro cuprinde și o bază de date legislativă cu 700 cele mai frecvente legi, ordonanțe sau hotărâri din bibliografia concursurilor, astfel încât să fie eliminat timpul pierdut în căutarea variantelor actualizate ale acestor documente. Portalul reprezintă continuarea inițiativei lansate în 2012 de Cristian Botan și adoptată ulterior drept inițiativă oficială a Guvernului. Versiunea din 2018 rulează independent de platforma Guvernului (PublicJob 2.0) și este o iterație mai avansată a acesteia.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share