Peste 230 de programe de Internship & Trainee, în februarie, pe Hipo.ro

Internship & Trainee Marathon, primul proiect național care își propune să promoveze programele de internship și trainee, către studenții și absolvenții din toate centrele universitare din România, revine cu o nouă ediție, în perioada februarie-mai.

În acest moment, pe site-ul de carieră Hipo.ro sunt active 237 programe de internship, trainee, graduates și stagii de practică, gândite pentru studenții, proaspăt absolvenții și tinerii care își doresc să pună în practică informațiile dobândite în timpul facultății.

Oportunitățile de carieră sunt oferite de companii cunoscute, precum Ubisoft, KPMG, Heineken, Bosch, Groupe Renault, L’Oréal, A.T. Kearney, EY, Raiffeisen Bank, McDonald’s, Mazars Consulting, Henkel, Bosch Service Solutions și Continental. Proiectul este susținut de unele dintre cele mai importante universități din București, Bacău, Constanța, Galați, Cluj-Napoca, Pitești, Târgu Mureș și Timișoara, și de asociații studențești din Iași și Alba Iulia.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Anul trecut, proiectul a avut peste 51.465 de vizite. Tinerii s-au bucurat de peste 1.200 de programe de internship, trainee, graduates și stagii de practică, în IT, marketing, vânzări, juridic, producție, resurse umane, contabilitate, administrativ, inginerie, producție, achiziții și logistică. Printre companiile care s-au alăturat proiectului în 2018 s-au numărat Cofco Internațional, E.ON, HeidelbergCement, Jacobs Douwe Egberts, JTI, Philip Morris International, ING și Vodafone.

Internship & Trainee Marathon 2019 poate fi accesat de candidații care dețin un cont și un CV pe portalul de carieră hipo.ro. Companiile care au deschise astfel de programe și doresc să se implice în dezvoltarea profesională a tinerilor pot contacta organizatorii la adresa de e-mail: angajatori@catalyst.ro.

Articolul anterior

Agenția de publicitate FCB Bucharest are un nou Creative Director

Articolul următor

Daimler își împarte profitul cu angajații: bonus de aproape 5.000 de euro, pentru fiecare salariat

Articole din aceeași categorie
Total
3
Share