Peste două milioane de angajați din România vor avea acces gratuit, timp de o lună, la sute de cursuri de sport și relaxare

Sodexo România, lider în domeniul beneficiilor extrasalariale și serviciilor pentru calitatea vieții din România, se implică activ în promovarea sportului la domiciliu și le oferă celor peste două milioane de beneficiari ai săi acces gratuit, timp de o lună, la programul 7card@Home.

Utilizatorii cardurilor Sodexo vor putea beneficia de cursuri online de sport, relaxare, nutriție sau mindlfullness, live sau înregistrate. Dezvoltarea tonusului fizic și mental în rândul angajaților este, în 2021, principala preocupare a departamentelor de HR din peste 90 la sută dintre firmele partenere din rețeaua 7card, potrivit unei cercetări interne.

În următoarele două săptămâni, companiile care le oferă angajaților beneficii Sodexo pot alege o dată de începere a perioadei de acces gratuit la programul 7card@Home. Beneficiarii vor testa astfel gratuit impactul programelor sportive, de nutriție și echilibru psihic, oferite prin 7card. Toate activitățile din programul online pot fi efectuate de acasă.

7card este principalul abonament de sport și relaxare de pe piața locală și le oferă utilizatorilor sute de antrenamente online și acces la zeci de activități în peste 650 de centre sportive din țară. Conceptul a fost dezvoltat de compania BenefitSeven, devenită din 2019 parte a grupului Sodexo. Peste 1.600 de companii din România le oferă angajaților abonamente 7card.

7card@scottHome este un program nou, ce oferă acces nelimitat la ore online de mișcare și relaxare, din confortul propriei locuințe. Cursurile sunt structurate în funcție de principalele trei obiective urmărite: controlul greutății, menținerea tonusului și obținerea unei stări de bine. Orele de nutriție completează fiecare dintre aceste pachete de lecții.

Printre profesorii care conduc cursurile 7card@Home se numără sportivi campioni mondiali, fizioterapeutul echipei naționale de fotbal sau instructori internaționali de dans. Clasele conțin și programe de slăbit, formare și menținere masă musculară, tonifiere, poziția corpului, Yoga, meditație și relaxare, dans și pilates.

Articolul anterior

foodpanda: Românii au donat peste 125.000 de porții de mâncare pentru combaterea foametei în lume

Articolul următor

Peste 4.000 de joburi disponibile la Angajatori de TOP Inginerie, luna aceasta

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share