Peste 4.000 de joburi disponibile la Angajatori de TOP Inginerie, luna aceasta

Persoanele care își doresc o carieră în industria tehnică pot găsi programe de internship și jobul potrivit, între 12 și 22 aprilie, la cel mai mare târg de carieră din țară, Angajatori de TOP, cu focus pe inginerie.

Indiferent de nivelul de experiență, candidații pot participa gratuit la Angajatori de TOP Inginerie, care se derulează pe portalul Hipo.ro, la nivel național, cu focus pe marile orașe.Companiile participante pun la dipoziție candidaților peste 4.000 de oportunități de carieră, pentru profesioniști și pentru tineri la început de carieră. Și cei cu studii medii pot găsi un job la Continental, Engie, Filtration Group, HUF, Imsat, Linda Selection sau TE Connectivity Sensor Solutions.

O noutate pe piața de referință o aduce Haier Tech, companie ce va deschide în România o fabrică de frigidere, produse premium conectabile la internet, și care se află în plină campanie de recrutare. “Grupul Haier, lider global in producția electrocasnicelor mari, deschide în România prima fabrică de frigidere, produse premium conectabile la internet. Fabrica se află în Ariceștii Rahtivani, iar investiția se ridică la 70 milioane de euro. Avem deja 100 de angajați în România și vom angaja în total 800, până la finalul anului. Vom angaja 500 de operatori, 170 de tehnicieni (producție, calitate, planificare, logistică, mentenanță) și circa 70 de ingineri, specialiști și manageri. În atenția noastră sunt și specialiștii cu experiență, și tinerii interesați să înceapă și să-și urmeze cariera pas cu pas, pornind de la simplu la complex, o experiență prin care vor participa direct la punerea în funcțiune a unei fabrici de ultimă generație, Industry 4.0, și vor dobândi o experiență valoroasă”, arată Daniela Dumitru, HR Director Haier Tech.

“Angajările noastre răspund solicitărilor pentru proiectele existente în locațiile noastre. Chiar și în această perioadă dificilă pentru toată lumea, inclusiv pentru sectorul auto, avem nevoie de personal talentat și bine pregătit, pentru a asigura sustenabilitatea și continuitatea afacerilor noastre. Volatilitatea impune prudență și responsabilitate sporită din partea tuturor, angajat și angajator. Unul dintre avantajele noastre este că pentru multe produse avem în România și partea de cercetare-dezvoltare, și producția lor efectivă, astfel că avem nevoie de specialiști pentru întreg ciclul de dezvoltare și producție, adică o mare varietate de posturi. În toate locațiile din România, avem acum peste 400 de posturi disponibile”, spune Maria Marcovici, Head of HR Communications România – Continental.

Pe lângă joburile și programele de internship, participanții la Angajatori de TOP Inginerie au acces gratuit la serviciile din Centrul de Resurse în Carieră: consultanță pentru dezvoltarea și îmbunătățirea CV-ului, discuții live cu angajatorii, consiliere în carieră pentru tineri și pentru cei care aleg să-și schimbe jobul, profesioniști HR care vor oferi informații și consiliere în carieră candidaților și workshop-uri concepute pentru domeniul tehnic.

Companiile care și-au anunțat prezența la Angajatori de TOP Inginerie: Continental (recrutează în Timișoara), Hella (Timișoara, Craiova, Lugoj), Engie (București, Ploiești, Târgoviște, Brașov, Craiova, Constanța, Pitești, Râmnicu Sărat, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Călărași, Buzău, Focșani, Galați, Brăila), Grupul Enel (București, Timișoara, Constanța), Yazaki Component Technology (Timișoara), Haier Europe (Ploiești), Filtration Group (Timișoara), Draexlmaier Group (Timișoara), TE Connectivity Sensor Solutions (Timișoara), ABA – Work in Austria (București), Prysmian (Craiova), Linda Selection (național), Clariant Products RO (Craiova și împrejurimi), Coficab Group (Ploiești, Arad), Michelin (Ploiești, Florești, Câmpina), HUF (Timișoara, Arad), Imsat (București, Pitești, Constanța, Craiova), dalli group (Timișoara), Schurter Electronic Components (Ploiești, Ilfov) și Elemaster Pitești (Curtea de Argeș).

Potrivit unui studiu realizat de Hipo.ro cu privire la domeniile în care se vor face cele mai multe angajări în 2021, sectorul inginerie-tehnic se situează pe a doua poziție, după IT&C. Studiul arată ca ingineria se clasează pe locul al doilea în topul specializărilor cu cele mai multe locuri disponibile pentru juniori, după informatică.

Articolul anterior

Peste două milioane de angajați din România vor avea acces gratuit, timp de o lună, la sute de cursuri de sport și relaxare

Articolul următor

VEF Global aduce viitorii studenți români la un click distanță de universitățile din toată lumea

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share