Porsche deschide al doilea centru de cercetare-dezvoltare în România

Divizia de inginerie Porsche din România își extinde rețeaua de centre de inovare pentru dezvoltarea vehiculelor inteligente prin deschiderea noului său birou în clădirea United Business Center (UBC) 0 din Iulius Town Timișoara, în al doilea trimestru din 2022.

Porsche Engineering, care dezvoltă în România software pentru e-mobilitate, conducere automată și inteligență artificială, va ocupa o suprafață de 2.100 mp, iar echipa sa va asigura dezvoltarea proiectelor în domeniul auto, în conformitate cu noile tendințe. Momentan, inginerii Porsche își desfășoară activitatea într-un spațiu temporar din UBC 3. 

“Porsche Engineering a ales Iulius Town pentru multele facilități pe care le oferă, care îi ajută pe angajații noștri să-și consolideze  echilibrul între viața profesională și cea personală. Clădirea se află într-o poziție excelentă, iar etajul nostru va avea o priveliște similară cu cea  din Cluj-Napoca”, spune Marius Mihailovici, director general Porsche Engineering România. 

De anul viitor, aproximativ 50 de angajați vor lucra în noul birou din UBC 0. Pe termen mediu, există planuri de extindere la o echipă de 200 de angajați, specializați în domeniul dezvoltării și testării de software.

Porsche Engineering România este o subsidiară deținută în totalitate de Porsche Engineering Group GmbH și este complet integrată în rețeaua globală Porsche Engineering, care are 1.500 de angajați în Germania, Cehia, România, Italia și China.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share