Porsche Engineering deschide biroul din Timişoara şi angajează peste 100 de IT-işti, în 2023

Compania Porsche Engineering deschide oficial biroul din Timişoara şi îşi propune să recruteze peste 100 de dezvoltatori în 2023, în cele două birouri din România, aflate în Cluj-Napoca şi Timişoara.

“Prin deschiderea biroului din Timişoara, facem un pas important în procesul de consolidare a prezenţei Porsche Engineering în România. Ne dorim să continuăm povestea de succes a dezvoltării de software pentru vehiculele inteligente şi conectate ale viitorului în acest mediu bazat pe inovaţie – lucrând împreună cu minţile strălucite şi cu talentele locale.

La fel ca în cazul primei noastre locaţii din România, cea de la Cluj-Napoca, ne dorim să accelerăm inovaţia în domeniul dezvoltării de software pentru industria automotive şi să cultivăm relaţiile cu partenerii noştri şi cu întreaga comunitate”, declară Dirk Lappe, CTO al grupului internaţional Porsche Engineering şi preşedinte al Comitetului Acţionarilor pentru filiala din România.

Biroul din Timişoara este localizat în centrul oraşului, în clădirea United Business Center din Iulius Town. Are o suprafaţă de 2.110 mp şi este un spaţiu modern, digitalizat, adaptat pentru stilul de lucru în regim hibrid.

Porsche Engineering este o companie cu un puternic spirit inovator, iar individul este forţa sa motrice. Prin investiţia pe care o facem în biroul nostru din Timişoara, o locaţie dotată cu tehnologiile ce susţin modul de lucru hibrid, care le pune la dispoziţie colegilor şi canale moderne de comunicare internă, ne dorim să continuăm consolidarea unei culturi în care oamenii sunt pe primul loc”, arată Marius Mihailovici, Managing Director Porsche Engineering în România.

Compania îşi propune să contribuie în continuare la dezvoltarea industriei locale de software pentru segmentul automotive, să pregătească actuala şi viitoarea generaţie de talente în domeniul tehnologiei, dar şi să aibă un rol în dezvoltarea societăţii. Activităţile sociale care îi implică pe angajaţii companiei, dar şi munca de voluntariat în comunitate, reprezintă elemente-cheie ale culturii Porsche Engineering.

În 2023, cele două filiale Porsche Engineering Romania îşi propun să recruteze peste 100 de oameni, care au competenţe în zone precum AI, Big Data, Cloud, Infotainment, ADAS, Connectivity, dar şi în alte segmente din sfera IT pentru automotive, care vor susţine dezvoltarea vehiculelor inteligente şi conectate ale viitorului.

Porsche Engineering Group GmbH este un partener internaţional furnizor de tehnologie pentru industria automotive. Subsidiară a Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, dezvoltă pentru clienţii săi vehiculul inteligent şi conectat al viitorului – inclusiv la nivel de funcţionalităţi şi software. Porsche Engineering Romania SRL, cu birouri de cercetare şi dezvoltare în Cluj-Napoca şi Timişoara, este o filială deţinută în totalitate de Porsche Engineering Group GmbH.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share