Două companii românești, lideri în furnizarea de software pentru HoReCa, fuzionează și formează o echipă de 40 de angajați

Expressoft Technology și T&C NET, doi dintre cei mai importanți și experimentați furnizori de soluții software pentru industria Ospitalității, au fuzionat sub denumirea de Expressoft Technology.

Înainte de fuziune, acționarii Expressoft Technology, împreună cu un nou investitor, au achiziționat un pachet minoritar din T&C NET. Compania rezultată în urma fuziunii, cu capital integral românesc, estimează o cifră de afaceri de peste 12 milioane de lei pentru 2022. Cu o echipă de circa 40 de persoane și o experiență medie de 16 ani în dezvoltarea, vânzarea și mentenanța de soluții software dedicate ospitalității, noua companie Expressoft Technology își propune să accelereze planurile de dezvoltare locală și regională.

Cu peste două decenii de experiență, Expressoft Technology este lider pe piața dezvoltării soluțiilor software pentru HoReCa, cu peste 15.000 licențe software implementate în România și în Dubai. T&C NET este unul dintre principalii și cei mai activi furnizori de soluții software și echipamente pentru industria ospitalității din România, cu peste 30 de ani de prezență pe piață și peste 400 de clienți hoteluri și restaurante.

Prin fuziunea celor două companii, Expressoft Technology își propune să aducă plus-valoare afacerilor din sectorul ospitalității prin automatizare, inovație, produse și servicii de înaltă calitate, și oferă soluții software complete pentru industria ospitalității.

În 2021, prin ecosistemele software Expressoft și T&C NET, au fost procesate peste 15 milioane de tranzacții, cu o valoare totală de peste 2,5 miliarde de lei (500 de milioane de euro), în peste 1.000 de locații, hoteluri, restaurante, magazine, cafenele, cofetării, parcuri de distracții, saloane de înfrumusețare și centre SPA.

Expressoft Technology va continua să investească în dezvoltarea tehnologiei, a angajaților și a proceselor, astfel încât să susțină în continuare, pe termen lung, dezvoltarea afacerile partenerilor săi. După fuziune, Expressoft Technology estimează o cifră de afaceri de peste 15 milioane de lei (trei milioane de euro) pentru 2023 și o creștere a numărului de clienți cu peste 20 la sută.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share