Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s, deschide 13 restaurante noi în 2019

Compania malteza Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s pentru șase piețe europene, inclusiv România, a deschis zece restaurante noi în 2018 și a început programul de extindere pentru 2019, prin inaugurarea unui nou restaurant în Grecia.

Grupul va deschide, în total, 13 restaurante în acest an. Inaugurările sunt parte a unei investiții de 64 de milioane de euro, dedicată atingerii pragului de 176 restaurante în România, țările baltice, Grecia și Malta, până în 2021.

În România, Premier Capital a deschis patru restaurante doar în decembrie 2018 și opt în intervalul ianuarie 2018-ianuarie 2019. Dintre cele opt restaurante locale, patru sunt restaurante complexe, adică dispun de cafenele McCafé și au McDrive. “2018 a fost, poate, cel mai bun an al McDonald’s în România până acum. O spun cu mare mândrie și bucurie, pentru că știu cât de mult efort a investit întreaga echipă pentru creșterea business-ului în acest an și pentru atingerea obiectivelor de deschideri de restaurante. Dezvoltarea de noi restaurante presupune multă implicare și colaborare cu diverși parteneri”, declară Daniel Boaje, director general Premier Capital România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Alte trei restaurante au fost deschise de Premier Capital, unul în Lituania și două în Grecia, toate trei cu posibilitate de a comanda prin drive-thru. Compania a marcat astfel 11 deschideri înr-un an și a ajuns la 147 de unități pe cele șase piețe. McDonald’s numără acum 8.200 de angajați.

Programul de modernizare al Premier Capital a continuat în 2018 cu 22 de proiecte de remodelare, finalizate în Estonia, Lituania, Letonia, Grecia și România. Restaurantele renovate dispun de kiosk-uri pentru comandare, o configurație actualizată a bucătăriei și caracteristici îmbunătățite, precum servirea la masă și camerele de petrecere modernizate. Programul de modernizare a fost finalizat în Estonia, Letonia și Lituania, și ar putea fi complet îndeplinit și în România, Grecia și Malta, până la finalul lui 2020.

Din 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 142 de restaurante. Mai mult de jumătate au McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s are 78 de restaurante în 23 de orașe. Până acum, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajați și primește zilnic peste 210.000 de clienți. În 2017 a fost desemnat cel mai bun angajator, pentru al patrulea an consecutiv, conform AON România.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share