Prima bancă din România, care publică salariile în anunţurile de angajare

Libra Internet Bank a început să publice în anunţurile de recrutare intervalele salariale pe care le oferă viitorilor angajaţi și marchează astfel o premieră în sectorul bancar.

Dintre rolurile vacante, cel mai mare nivel salarial oferit este acordat unui dezvoltator software (Creatio Developer) din divizia de management al calităţii, care poate obţine un salariu de încadrare net între 7.600 şi 12.900 de lei pe lună, potrivit calculelor făcute de ZF, pe baza datelor din anunţul de angajare al Libra.

Pe lângă salariul de încadrare, candidatul primeşte beneficii precum tichete de vacanţă (3.000 de lei) sau tichete de masă (20 de lei/ zi) şi are program flexibil (“inclusiv Late Monday & Early Friday”), zile de concediu suplimentare sau posibilitatea unui concediu sabatic pentru cei care au o vechime mai mare de cinci ani în bancă.

“Acest proiect-pilot, prin care am început să comunicăm plaja salarială încă din anunţul de recrutare, îşi propune să contribuie la această bună informare a candidaţilor şi să le faciliteze astfel luarea deciziilor. Bineînţeles, oferta noastră finală de angajare ţine cont de fiecare dată de mai multe elemente, precum echitatea internă sau nivelul de salarizare de pe piaţă, corelat cu experienţa şi competenţele candidatului selectat”, a explicat, pentru ZF, Gabriela Constantinescu, director divizia resurse umane la Libra Internet Bank.

Membră a grupului american de investiții New Century Holdings, Libra Internet Bank este una dintre cele mai dinamice bănci din România, în ultimii ani. Este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari și agribusiness-ul. În 2021, a acordat credite de aproape patru miliarde de lei. În România, are peste 1.000 de salariaţi pe plan local.

Articole din aceeași categorie
Total
11
Share