Banner

Primul hub de fotografie din țară, inaugurat la București

HubPhoto a fost inaugurat, vineri, într-o clădire situată pe strada Jean Louis Calderon – Polonă.

Înființat de doi antreprenori pasionați de fotografie și videografie, HubPhoto își propune să devină platforma comunității iubitorilor de fotografie. “Ne dorim să creăm o adevărată școală de fotografie pentru cei care doresc să învețe și să aducem tehnologia mai aproape de oameni, să-i ajutăm să utilizeze aparatura de ultimă oră pentru a deveni fotografi respectabili. Păstrez din copilărie fotografii făcute de un fotograf pe care părinții mei îl chemau să culeagă instantanee de a căror calitate sunt impresionat și astăzi. Fotograful era un personaj care se bucura de respectul comunității, iar cu HubPhoto vrem să creăm o pepinieră de specialiști care să se bucure de acest respect”, spune Doru Păducel, unul dintre cei doi fondatori.

La rândul său, Marian Ciubotaru, celălalt fondator, precizează că HubPhoto este atât un spațiu de lucru pentru fotografi, cât și un loc unde vor fi organizate workshop-uri tematice și cursuri susținute de fotografi experimentați. “Punem la dispoziție un spațiu complet echipat tehnic, pentru ședințe foto, precum și spații echipate pentru desfășurarea activității de zi cu zi. În plus, avem în plan să organizăm o serie de evenimente de lansare și testări de echipamente”, afirmă Marian Ciubotaru.

Pe o suprafață de 150 de metri pătrați, HubPhoto oferă zece spații de lucru, un studio, un spațiu de întâlnire pentru clienți, consultanță și suport operațional. Pentru a accesa spațiul și echipamentele disponibile, există posibilitatea încheierii mai multor tipuri de abonamente, ce pot fi structurate în funcție de nevoi. Inițiatorii HubPhoto au încheiat deja câteva parteneriate menite să vină cât mai bine în întâmpinarea utilizatorilor, printre care unul cu producătorul de tablete grafice Wacom și un altul cu producătorul de echipamente foto-video Olympus.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share