Primul program de internship în entertainment și talent management

Global Entertainment, cea mai mare platformă de artiști și influenceri din România, a dat startul înscrierilor în programul de internship dedicat tinerilor care vor să descopere provocările, profesionalismul, creativitatea și dinamica de lucru din domeniul entertainment-ului.

Acest program de internship plătit se adresează persoanelor care vor să-și lărgească aria de cunoștințe din domeniul industriei muzicale, advertising, media, entertainment, talent management, producție audio-video și administrarea drepturilor de autor. Internship-ul se va desfășura din trei în trei luni și își propune să aducă în atenția tinerilor tendințele tehnologice importante pentru succesul în era digitală și trendurile acestor industrii, caracterizate de o continuă schimbare.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În program se pot înscrie persoanele de peste 18 ani, indiferent de studii sau specializări. “O singură cerință este obligatorie: să fie entuziaste, pentru că entuziasmul este ingredientul principal din spatele hiturilor, al campaniilor de succes, al conținutului care devine viral și al producțiilor revoluționare din domeniul audiovizualului”, explică organizatorii.

Global pune la dispoziția tinerilor interesați trei module: Creativity & Content Creation, Marketing & Sales și Legal & Business Affairs. Candidații trebuie să se înscrie aici, să opteze pentru unul dintre module și să parcurgă un proces de selecție ce se va desfășura online și offline. Pe parcursul acestui proces, accentul va fi pus pe întrebările experențiale, la care participanții vor răspunde. Candidații selectați își vor desfășura activitatea la sediul Global, împreună cu un mentor dedicat în funcție de modulul ales.

“Artiștii și influencerii Global sunt o prezență de top în toate mediile relevante, indiferent dacă vorbim despre muzică, evenimente, online, televiziune, radio sau advertising. Totul este despre oameni, ideile lor și entuziasmul cu care le pun în aplicare. De aceea, suntem într-o permanentă căutare de talente. Prin acest program de internship, primul de acest fel pe piața din România, le oferim tinerilor șansa să-și perfecționeze aptitudinile într-un business extrem de dinamic, care stabilește trendurile în materie de muzică, entertainment, evenimente și influencer marketing”, spune Olga Juverdeanu, General Manager Global.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share