Wizz Air vrea să recruteze 800 de oameni și lansează cea mai mare caravană de recrutare a însoțitorilor de bord

Compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa a lansat cea mai mare caravană de recrutare a însoțitorilor de bord, cu obiectivul de a angaja 800 de noi însoțitori de bord, în întreaga sa rețea, până în decembrie.

Zece evenimente vor avea loc pentru însoțitorii de bord aspiranți din România, în București (23 și 24 august, 8 septembrie/ Angelo Vienna House Bucharest), Bacău (23 august/ Hotel President), Iași (24 august/ Hotel Internațional), Craiova (25 august/ Hotel Rexton), Sibiu (27 august/ Hotel Ramada), Cluj-Napoca (28 august și 14 septembrie/ Hotel Confort) și Timișoara (30 august/ Hotel Timișoara).

Candidații sunt așteptați să sosească prompt, la ora 9, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți pentru o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual. Ei se pot înscrie aici.

Potrivit companiei, însoțitorii de bord care se alătură echipei Wizz Air se pot aștepta la salarii competitive, instruirea specifică unui lider în industrie și un program lunar de lucru afișat o dată la două săptămâni. Vor lucra într-un mediu “prietenos și multicultural” și vor avea acces la o varietate de oportunități de a progresa în carieră, precum programul Wizz Air “De la însoțitor de bord la căpitan”, care sprijină actualii membri ai echipajului de bord să obțină o licență comercială de pilot. În plus, vor primi reduceri la zboruri și bilete bonus pentru familie și prieteni.

Aceste evenimente sunt parte a efortului de a recruta însoțitori de bord și piloți în rețeaua Wizz Air, pe măsură ce compania își crește capacitatea și țintește să tripleze mărimea flotei cu 500 de aeronave Airbus în următorii zece ani. Noii recruți au ocazia să facă acest lucru într-un moment important pentru compania aeriană, în urma deschiderii a 18 noi baze și lansarea a peste 300 de noi rute în toată rețeaua, doar în ultimul an.

Articole din aceeași categorie
Total
19
Share