Brașov: Accenture recrutează 100 de oameni în centrul de servicii ce va fi deschis în decembrie

Prin noul centru de Business Process Services pe care îl va inaugura în decembrie, Accenture va oferi clienților servicii de gestionare a proceselor de business și va crea noi oportunități de angajare pentru 100 de persoane, în următoarele șase luni.

Într-o primă etapă, eforturile de recrutare se vor axa pe absolvenți de studii universitare cu abilități de limbă germană. Noii angajați din Brașov vor beneficia de formarea Accenture în ultimele tehnologii digitale, astfel încât să poată integra tehnologii inteligente în furnizarea de servicii și să transforme procesele de afaceri ale clienților.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Situat în Coresi Business Park, noul centru din Brașov, al șaptelea din țară, face parte din Accenture Global Delivery Network și va oferi un mediu de lucru colaborativ și acces la o rețea globală de profesioniști – în special din America de Nord și Europa de Vest -, cu o experiență extinsă într-o gamă largă de tehnologii și instrumente pentru managementul proceselor de business.

În România, Accenture are peste 2.700 de profesioniști, în cinci orașe (București – două birouri, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Iași și Timișoara), și livrează o gamă largă de servicii și soluții în domenii precum consultanță, digital, tehnologie și operațiuni. Cei mai mulți clienți se află în Europa. Cu 318.000 de profesioniști în mai mult de 50 de centre – birouri Accenture și locații ale clienților -, Accenture Global Delivery Network este cel mai mare și mai diversificat grup de profesioniști în strategie, consultanță, digital, tehnologie și operațiuni din lume.

Articolul anterior

Prorectorul Universității Babeș-Bolyai, noul președinte al Asociației Psihologilor din România

Articolul următor

O româncă de 27 de ani, Ambasador al Ingineriei din Marea Britanie

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share