Banner

Raluca Burghelea, noul Country Managing Director al companiei Accenture pentru România

Din 1 septembrie, Raluca Burghelea a fost numită în rolul de Country Managing Director la Accenture România.

Raluca Burghelea și-a început cariera la Accenture în 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. Ca Operations Lead, a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în șase orașe și a lucrat cu peste 60 de companii mari, din întreaga lume, pentru a transforma modul în care acestea operează.

În cei 16 ani petrecuți la Accenture, a deținut diverse roluri. În afara responsabilităților locale, a înființat centrul de operațiuni din Bulgaria și a condus portofoliul de Finanțe și Contabilitate al clienților de operațiuni din România, Cehia și Slovacia. A pus bazele a numeroase centre Accenture, cum este cel din Timișoara, și a condus echipa de recrutare din România. Este o promotoare puternică a bunăstării angajaților, a incluziunii, a diversității și a impactului pozitiv în comunitățile locale, anunță compania.

Raluca Burghelea preia rolul lui Gianrodolfo Tonielli, care a fost Country Managing Director al Accenture România în ultimii cinci ani. Gianrodolfo Tonielli va deveni SAP Business Group Lead al Accenture pentru Italia, Europa Centrală și Grecia. A fost parte integrantă a succesului Accenture timp de peste 30 de ani. A fost Business Lead pentru Cehia, Slovacia, Ungaria și România, și a condus divizia de vânzări și soluții pentru Italia, Europa Centrală și Grecia, unde a semnat proiecte importante de consultanță și tehnologie. A deținut și alte roluri strategice de vânzări și livrare în mai multe industrii.

Accenture România oferă o gamă largă de servicii și soluții în consultanță, digital, tehnologie și operațiuni, în București, Timișoara, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Iași și Brașov. Este unul dintre cei mai mari angajatori din IT și operațiuni inteligente de pe piața locală, cu peste 4.000 de angajați. Ei deservesc companii ce activează într-o gamă variată de industrii, precum industria bancară și asigurări, telecomunicații, industria auto, retail, FMCG și energie.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share