Porsche Finance Group România numește primul CEO român – un angajat de peste 20 de ani în companie

Unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de finanțare, asigurare, întreținere și mobilitate auto din România, anunță schimbări importante în structura de conducere.

Din 1 martie, Helian Redai a preluat funcția de Chief Executive Officer, după o experiență de 20 ani în companie, în departamentele de vânzări și marketing, de unde a inițiat și a implementat soluții inovatoare de finanțare și mobilitate, inclusiv abonamentul auto.

“Am avut mereu alături o echipă remarcabilă, care a dovedit că Porsche Finance Group are capacitatea de a se adapta pentru a fi alături de clienți, persoane fizice și companii, cu servicii de finanțare pentru acces facil la cele mai moderne soluții de mobilitate. Vom continua să investim și să lansăm produse și servicii unice, în paralel cu accelerarea procesului de digitalizare, ca să le oferim clienților cea mai bună experiență”, spune noul CEO Porsche Finance Group România.

Helian Redai s-a alăturat companiei Porsche Finance Group România în 2003, ca Area Sales Manager. După patru ani, a preluat conducerea diviziei de vânzări și marketing, mandat pe care l-a împlinit până la începutul anului trecut, când a fost numit Chief Sales Officer (CSO).

Lui Helian Redai i s-a alăturat la conducerea organizației Christian Strassgschwandtner, care a preluat rolul de CFO, de la aceeași dată. Acesta a fost CEO Porsche Finance Group Bulgaria și a contribuit la lansarea diviziei de asigurări auto a companiei pe piața bulgară.

Noua echipă de conducere urmărește consolidarea poziției de lider a grupului pe toate segmentele, continuarea procesului de digitalizare și dezvoltarea de programe axate pe experiența clientului.

DESPRE PORSCHE FINANCE GROUP

Este furnizorul de soluții complete și eficiente de mobilitate pentru clienții mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Cupra, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN și Das Weltauto. Este prezent pe piața românească din 1999 și este unul dintre pionierii segmentului local al finanțărilor auto. Include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Bank, Porsche Mobility și Porsche Asigurări. Le oferă clienților soluții eficiente și rapide pentru achiziționarea automobilului dorit, conform conceptului one-stop-shop: achiziționare directă, în showroom, finanțare prin leasing sau credit, asigurare pentru mașină, o administrare eficientă a flotelor de mașini și soluții inovatoare de mobilitate precum car sharing, rent-a-car și abonament auto.

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. Ca subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internațională specializată în servicii de finanțare și asigurare auto. Porsche Holding are experiență îndelungată în finanțarea și asigurarea auto și este parte a Volkswagen Group.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share