RE/MAX organizează cursuri online gratuite pentru agenții imobiliari, pe perioada pandemiei

Pe durata crizei cauzate de pandemia COVID-19, RE/MAX România, parte a liderului mondial în real estate şi franciza nr. 1 la nivel global, pe acest segment, va organiza cursuri online deschise întregii comunități imobiliare și nu numai, sub umbrela campaniei #solidaritateînimobiliare.

Prin această inițiativă digitală, RE/MAX își propune să ofere informații livrate de traineri de talie globală, în special pentru profesioniștii din imobiliare care vor să-și aprofundeze cunoștințele, dar și recomandări de business avizate sau bune practici profesionale pentru această perioadă.

“Ne confruntăm cu o situație fără precedent, în care viața socială este redusă la minimum. E datoria fiecăruia dintre noi să facă tot ce-i stă în putință pentru a preveni răspândirea virusului. Pe de altă parte, perioada de izolare este o oportunitate uriașă pentru a ne dezvolta sau aprofunda competențele și ariile de interes, iar online-ul ne facilitează acest demers. RE/MAX România își deschide resursele de învățare către întreaga comunitate imobiliară și nu numai, și oferă acces gratuit la un pachet complex de informații, cunoștințe specializate și recomandări profesionale”, declară Răzvan Cuc (foto), președinte RE/MAX România.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Cursurile online vor avea o frecvență zilnică (de luni până vineri), de la ora 14, iar temele, speakerii și link-ul de înscriere pentru fiecare curs se regăsesc pe pagina de Facebook a RE/MAX România. Seria de webinarii va fi susținută de trainerii RE/MAX, membri ai managementului companiei și alți invitați, profesioniști în domeniu cu recunoaștere si reputație globală în imobiliare.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Printre temele abordate se regăsesc unele specifice domeniului imobiliar (Contractul de intermediere, Sharing best practice etc.) și subiecte de interes general, care își pot găsi aplicabilitatea și în alte arii (Cum să-ți ții business-ul viu și atitudinea bună în vremuri de criză, Managementul schimbării – cum te adaptezi rapid la noua realitate, Remote@Work).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share