Rockwell Automation deschide un birou la București

Grupul american Rockwell Automation, cea mai mare companie din lume dedicată automatizărilor industriale, își extinde activitățile în regiunea Europei Centrale și de Est, prin inaugurarea de noi birouri în România (la București) și în Ungaria (la Budapesta).

Pentru ambele locații, compania își propune să angajeze profesioniști cu experiență în domeniu, care au lucrat anterior cu manufacturierii de pe piața locală. “Chiar dacă facem afaceri în aceste țări de câțiva ani, activitățile noastre locale au fost coordonate de la biroul din Praga. Pentru România, de exemplu, ele au fost susținute de Vestra. Vom continua să lucrăm îndeaproape cu membrii locali ai rețelei noastre de parteneri și să clădim pe baza relațiilor deja stabilite în ambele țări. Aceste două piețe sunt importante pentru noi, iar noile centre ne ajută să susținem industriile în cel mai bun mod posibil și să ne deservim clienții”, declară Peter Rozek, directorul operațiunilor de vânzări în Ungaria și România.

Potrivit reprezentanților Rockwell Automation, factorii economici și politici pun presiune asupra companiilor globale să devină mai competitive. La nivel internațional, guvernele au realizat că manufacturarea este un contributor considerabil la PIB și că este vital ca națiunile să fie competitive. De aceea, au fost create inițiative naționale, precum Germany Industrie 4.0 sau Advanced Manufacturing Partnership – AMP 2.0, în SUA. Aceste viziuni și strategii tehnologice sunt importante pentru companiile care se concentrează pe progresul strategiilor lor, pentru a rămâne competitive la nivel global. “Extinderea în România și Ungaria face posibil accesul la un service foarte bun pentru manufacturierii din regiune. Scopul nostru este acela de a ne susține clienții să devină și să rămână competitivi la nivel global. Acest lucru se întâmplă și prin faptul că-i ajutăm să treacă la un mod inteligent de manufacturare, care a devenit promotorul numărul unu al industriilor și țărilor de pe întreg globul”, completează Reto Berner, director de vânzări EMEA la Rockwell Automation.

DESPRE ROCKWELL AUTOMATION

Rockwell Automation este lider mondial în domeniul automatizărilor industriale care au ca scop creșterea productivității. Fondată în 1903, de Lynde Bradley și dr. Stanton Allen, cu un capital inițial de 1.000 de dolari, Rockwell Automation are sediul în Milwaukee (statul Wisconsin), circa 22.000 de angajați, care lucrează cu clienți din 80 de țări, și afaceri anuale medii de cel puțin șase miliarde de dolari. În 2014, pentru a șasea oară, Rockwell Automation a fost numită de către Institutul Ethisphere “una dintre cele mai etice companii din lume”. Până acum, Rockwell Automation livra echipamente pentru companiile de utilități prin intermediul companiei Vestra România.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share