Banner

România devine hub operațional pentru SoftOne Technologies

Unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software ERP, CRM și aplicații web&mobile din Europa de Sud-Est, deschide un nou sediu în Cipru, la Limassol, ce va funcționa sub conducerea și administrarea SoftOne România.

Lansarea sediului din Cipru este parte a strategiei de extindere a SoftOne, care are în plan deschiderea de noi sucursale și intrarea pe piețele din Bulgaria, Serbia și Albania, fără a se abate de la modelul de business inițial: aplicațiile și soluțiile SoftOne sunt promovate și distribuite prin intermediul unei rețele de peste 300 de parteneri și 500 dezvoltatori asociați, preponderent în Europa de Sud-Est.

“Inaugurarea noului sediu SoftOne din Cipru reprezintă un pas important în procesul de extindere a companiei în Europa, prin accesarea unei piețe în care soluțiile Cloud și Mobile vor face o diferență prin calitate, mobilitate și tehnologii de ultimă generație. Ne dorim să contribuim activ și organic la dezvoltarea economiei și mediului de business din Cipru, prin oferirea de soluții de business care să susțină o creștere sănătoasă, cu investiții mici, dar inteligente. SoftOne România devine, din acest moment, hub-ul operațional și administrativ al sucursalei din Cipru, unde urmărim dezvoltarea unei comunități solide de parteneri, prin care să putem aduce plus-valoare afacerilor din zonele în care activăm”, declară Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

În România, SoftOne țintește atingerea unei cifre de afaceri de 800.000 de euro, 250 de clienți ai soluțiilor ERP și CRM, și 50 de parteneri, în 2017. SoftOne Technologies a intrat pe piața din România în 2013 și are aici peste 200 de clienți care utilizează soluțiile companiei, prin intermediul celor 40 de parteneri la nivel local.

În iunie 2016, Olympia Group, unul dintre cele mai mari grupuri elene cu activități în telecom, retail, industrie și distribuție, a preluat un pachet de peste 33 la sută din acțiunile SoftOne Technologies. Grupul de Companii Olympia este activ din anii 1980 și are peste 5.500 de angajați în Grecia și la nivel internațional.

DESPRE SOFTONE TECHNOLOGIES

Este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software ERP, CRM și aplicații web & mobile din Europa de Sud-Est. Are sediul central la Atena, în Grecia, și oferă opțiuni de găzduire a soluțiilor de business atât pe serverul clientului, cât și în Cloud/Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, dar și organizațiilor mari. SoftOne are peste 120 de angajați, o sucursală în Salonic și două subsidiare în România și în Cipru. Este Microsoft Gold Certified Partner și lider de piață în segmentul Cloud ERP/SaaS, cu peste 2.500 de instalări în cloud, în timp ce Soft1 ERP este folosit de peste 15.000 de companii, pe mai multe piețe internaționale. În 2011, compania a fost premiată pentru soluția Soft1 ERP pe platforma Microsoft Windows Azure, în concursul organizat de Microsoft pentru parteneri, la nivel mondial, în care sunt jurizate tehnologiile în curs de dezvoltare.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share