Sameday are un nou People, Culture & Organization Director: Ana Krasovschi, ex-director Resurse Umane la Carrefour

Unul dintre liderii pieței de curierat își extinde echipa de senior management și o numește pe Ana Krasovschi în poziția de People, Culture & Organization Director.

Sameday atribuie leadershipul ariei de Resurse Umane Anei Krasovschi care în ultimii 20 de ani a avut rolul de Director Resurse Umane la Carrefour România.

Din acest rol, a coordonat și a contribuit, până în august 2020, la dezvoltarea echipei unuia dintre cei mai mari angajatori din România. În Sameday, va coordona echipa de 3.500 de angajați și colaboratori ai operatorului de curierat, va avea ca principală responsabilitate dezvoltarea strategiei de resurse umane și va contribui astfel la consolidarea întregii arii de programe și politici dedicate oamenilor din companie.

“Am găsit la Sameday spiritul, valorile și oamenii alături de care-mi doresc să încep să construiesc din nou. Sameday este rezultatul a 14 ani de pasiune și ambiții puse împreună de o echipă alături de care vreau să fiu. Este locul unde am multe de făcut, iar energia mea și cunoștințele pot avea impact asupra oamenilor și a afacerii. Cred că avem multe de făcut împreună, mai ales că Sameday este o companie cu o creștere accelerată, și mă bucur că pot contribui la dezvoltarea sa din interior”, declară People, Culture & Organization Director-ul Sameday.

Ana Krasovschi are o experiență solidă în creșterea echipelor. A fost prima angajată a HBO România, unde a fost, timp de trei ani, HR Coordinator, și unul dintre primii membri ai echipei Carrefour România. În ultimii ani, a avut o contribuție semnificativă în evoluția Carrefour. A susținut compania în toate etapele de dezvoltare și transformare, de la creșterea organică, în momentul intrării pe piața românească, la extinderea business-ului prin integrarea lanțurilor de supermarket-uri Artima și Billa, dezvoltarea de noi business unit-uri și schimbarea profundă a culturii organizaționale, prin remodelarea proceselor de resurse umane, bazate pe tactici fresh, inovatoare, axate pe identificarea talentelor oamenilor.

Dincolo de titulaturi, Ana Krasovschi se caracterizează ca un lider non-conformist, un people gardner, care oferă oamenilor libertate și încrederea de a face lucruri fără a impune. Inovează și dezvoltă proiecte și se întreabă în permanență “Ce ar fi dacă?” și “De ce?”, îi place să reinventeze lucruri și să ia în fiecare proces oameni pe care să-i crească.

DESPRE SAMEDAY

Cu o experiență de peste 14 ani pe piața din România, Sameday este compania de curierat care a înregistrat cea mai spectaculoasă creștere în ultimii ani și se numără printre principalii jucători din segmentul său de piață.

Cu o echipă de peste 3.500 de angajați și parteneri, compania este prezentă în România și în Ungaria și oferă servicii de livrare door-to-door și livrare în peste 1.500 de lockere easybox. Operează cea mai extinsă rețea de lockere din România și Ungaria. Expedierile sale sunt procesate în trei hub-uri logistice, în apropierea orașului Chitila, în Sibiu și în Budapesta.

Articolul anterior

JYSK va reamenaja toate magazinele deschise înainte de 2018, în România

Articolul următor

Blue Colibri, startup-ul din Ungaria care își propune să dărâme barierele comunicării în companii și să revoluționeze piața HR, își pregătește intrarea în România

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share