Şcoala de Vară HR Club Next Generation, ediţia a XV-a, a pregătit cu succes o nouă generaţie de specialişti în resurse umane

Cea mai recentă ediţie a Şcolii de Vară HR Club, care a avut loc între 30 august și 8 septembrie, a dat startul în carieră pentru 23 de tineri pasionaţi de Resurse Umane.

La fel ca în anul precedent, desfăşurarea sesiunilor pe o platformă virtuală a permis participarea studenţilor din Bucureşti, dar şi din alte oraşe, precum Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov, Timişoara şi Piteşti. Le-au fost alături 18 mentori, manageri şi specialişti HR din companii cunoscute din România, care le-au împărtăşit din cunoştinţele lor şi le-au oferit feedback şi îndrumare, sub forma unor sesiuni de training şi prezentare.

Tinerii participanţi au beneficiat de cursuri intensive de introducere în cele mai importante arii ale Resurselor Umane: Strategie, Recrutare şi Selecţie, Formare şi Dezvoltare, Legislaţie, Managementul performanţei, Dezvoltare organizaţională, Compensaţii şi Beneficii şi, pentru prima dată în programă, Change Management & Digital HR. De asemenea, au aflat detalii despre cele mai apreciate proiecte participante la Gala Premiilor HR Club 2021, adevărate exemple de best practices.

În ultima zi de şcoală, studenţii împărţiţi în patru echipe şi-au prezentat soluţiile pentru studiul de caz, în faţa unui juriu format din 12 profesionişti cu experienţă – unii dintre ei, alumni ai ediţiilor anterioare ale Şcolii de Vară. Participanţii din acest an i-au impresionat pe organizatori prin implicarea în activităţile şcolii şi prin dorinţa de învăţare şi aprofundare a noţiunilor de HR. Acestea s-au reflectat şi în prezentările lor – a fost primul an cu două echipe câştigătoare.

Câştigătorii vor primi invitaţii la ediţia din acest an a Conferinţei Naţionale HR Club şi un membership gratuit timp de un an. Nu în ultimul rând, participanţilor le-au fost oferite oportunităţi de internship şi angajare din partea companiilor partenere şi a celor implicate în mentorship şi jurizare.

Parteneri proiect: OMV Petrom; Tenneco

Parteneri anuali: Romanian Software; Trend

Partner on legal matters: Filip & Company

Parteneri media: AngajatorulMeu.ro; Cariere; HR Manager; Portal HR

Articolul anterior

Avem planuri mari de viitor. Cine le va implementa?

Articolul următor

Sibiu: 108 elevi au început școala în clasele Continental, la Liceul Tehnologic "Independența"

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share