Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu (FNAS) va organiza, în 13 iunie, a patra ediție a evenimentului “Les Rencontres Francophones d’Affaires”.

Evenimentul, care va fi găzduit de compania NTN-SNR Rulmenți (Sibiu, str. Salzburg, Nr. 6), este organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Franceză în România (CCIFER), Camera de Comerț Româno-Belgiană (BEROCC), Camera de Comerț Elvețiană în România (CCER) și Clubul Francofon de Afaceri din Cluj-Napoca (CFAC).

Subiectul principal este “L’entreprise de Demain / The Company of the Future / Firma viitorului”. Evenimentul va include conferințe și mese rotunde B2B, și un atelier de simulare 4.0, inițiat în parteneriat cu Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu. Tematicile propuse vor fi “Transformarea digitală”, “Competențele de mâine”, “Noile tehnici de management și recrutare”, “Aspectele juridice și cybersecuritate” și “Energia viitorului”.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pentru atelierul de simulare 4.0, în jur de zece firme din domeniile vehicule electrice, roboți colaborativi, 3D printing, AGV și logistică, se vor alătura pentru a crea, alături de studenți ingineri de la Universitatea “Lucian Blaga”, o linie de producție automatizată.

Informații despre eveniment pot fi obținute aici, iar înscrierile sunt așteptate aici. Taxa de de participare este de 100 de euro/ persoană (80 de euro pentru membri CCIFER, CFAS, CFAC, BEROCC, CCER), respectiv 300 de euro pentru firmele care vor să expună produse sau servicii, în cadrul atelierului de simulare 4.0.

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

Ministrul Sănătăţii: Medicii care “îşi permit” să ţină pacientul în sala de aşteptare, fără cod roşu, vor fi amendați

Sorina Pintea a anunțat că va continua să facă vizite inopinate în…

Datele angajaţilor UniCredit, puse în vânzare, după ce o platformă de recrutare din România a fost atacată de hackeri

După un atac al hackerilor, ce au vizat o platformă de recrutare…

L. Orban, despre medicii care lucrează și la stat, şi la privat: Dacă nu s-ar da otova banii la stat, n-ar avea timp să-şi formeze şi clinică privată

Premierul Ludovic Orban  spune că se gândeşte la un sistem prin care…

Ministrul Sănătăţii: “80 la sută dintre manageri nu au ce căuta în sistem”

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, avertizează că va continua controalele inopinate în unităţile…