SII România recrutează 150 de ingineri software și le plătește 800 de euro angajaților care aduc colegi noi

Compania multinațională specializată în servicii și soluții IT își mărește echipa pentru a susține cererea de proiecte locale și globale.

Echipa SII România este formată acum din peste 300 ingineri software, cu un nivel ridicat de expertiză în mai mult de 40 de tehnologii, cărora li se alătură o echipă de management și business suport. SII România operează pe două divizii – inginerie și digital -, iar tehnologiile utilizate în majoritatea proiectelor sunt Java, .Net, PHP, C#, C++, ASP.NET, Python și SQL.

Pentru anul acesta, compania are în plan creșterea echipei cu mai mult de 150 de ingineri, care vor lucra pe un portofoliu extins de peste 106 proiecte naționale și internaționale, dezvoltate pentru clienți locali și globali.

SII a conturat un plan de investiții în consolidarea echipei locale și atragerea de noi profesioniști. Pe lângă beneficiile directe ale dezvoltării carierei într-un mediu de lucru multinațional, compania pune la dispoziția angajaților, între altele, posibilitatea de a urma diverse cursuri tehnice sau de soft skills, asigurate intern și prin parteneri. Compania a lansat și un program intern de recomandări, SIIkers Referral Program, prin care angajații pot primi până la 800 de euro net pentru acoperirea unui post deschis prin recomandarea lor directă.

Pentru a promova o cultură a responsabilității și eficienței individuale și echilibrul dintre viața profesională și personală, compania a decis ca sistemul work from home să devină o componentă a culturii organizaționale. SII România se va muta într-un nou sediu, unde a adaptat spațiile la un mod de lucru deschis, ce include toate cele trei opțiuni: full-time work from home, prezența permanentă la birou sau hibrid.

Manel Ballesteros, CEO @ SII România.

“Pentru a contracara efectele pandemiei, am definit un set de măsuri luând în calcul aspectele esențiale ale business-ului nostru: echipa, partenerii și evoluția financiară a companiei. Am îmbunătățit pachetul de beneficii oferit colegilor și am facilitat și promovat Work-From-Home. Pentru partenerii noștri, am menținut prețul serviciilor, am flexibilizat temporar termenele de plată și am crescut nivelul serviciilor de suport acordate în procesul lor de digitalizare. Vom aplica în continuare aceste măsuri, cu diferite niveluri de intensitate”, declară Manel Ballesteros, CEO SII România.

Top industrii și proiecte reprezentative

În principal, portofoliul de clienți ai SII România acoperă lideri din industriile IT, Banking & Finance, Energy, Automotive, Transportation, Aerospace & Defence, Telco, pentru care compania livrează proiecte de digital software, dar și de software engineering, destinate filialelor locale și internaționale.

Echipele din divizia Inginerie livrează servicii de dezvoltare software, testare, mentenanță și suport pentru unii din cei mai mari jucatori globali din Automotive, Manufacturing, Transportation, Aerospace & Defense.

Un proiect de referință livrat pentru o companie-lider în automotive constă în dezvoltarea unei soluții software de tipul Smart Access (acces cu telefonul mobil în mașină) și pornirea motorului de la distanță. Echipele SII România sunt implicate în proiecte de dezvoltare a unor aplicații software pentru panourile de bord și tip firmware pentru controlere destinate celor mai puternice companii din automotive prezente în România. Un alt proiect este o soluție software destinată managementului bazelor de date, dezvoltată pentru un jucător din industria aerospațială. Soluția contribuie la standardizarea datelor și minimalizarea riscurilor erorilor umane.

Echipele din divizia Digital livrează servicii complete de dezvoltare software, testare, mentenanță și suport, pentru companii de top din IT, Banking & Finance, Energy, Agriculture, Telecommunications și altele. Un proiect interesant este o aplicație software accesibilă de pe orice dispozitiv mobil, cu ajutorul căreia agenții de vânzări înregistrează și vizualizează informațiile despre comenzi din sistemul SAP. Aplicația a fost dezvoltată pentru o companie lider în agricultură și este utilizată în filialele sale din Italia și Spania.

Pentru una din cele mai importante companii de tehnologie din SUA, SII livrează servicii de dezvoltare software si quality assurance, ca parte dintr-o echipă globală, distribuită pe trei continente. Pentru unul dintre cei mai mari jucători din telecomunicații, a dezvoltat o platformă colaborativă pentru monitorizarea, stocarea și administrarea documentelor și a conținutului web, utilizată de peste 5.000 de utilizatori la nivel de grup.

DESPRE SII ROMÂNIA

Face parte din SII Group, companie multinațională de top din domeniul tehnologiei. Filiala locală a fost deschisă în 2009 si furnizează servicii și soluții de digital software, inginerie software și IT outsourcing. Numără peste 300 de ingineri software, cu un nivel ridicat de expertiză în peste 40 de tehnologii, cărora li se alătură o echipa de management și business suport. Operează pe un portofoliu de peste 106 de proiecte naționale și internaționale, dezvoltate pentru clienți locali și globali. Principalele industrii deservite de SII România pe divizia Digital sunt: IT, Banking, Telco, Energy, iar pe Inginerie: Transportation, Aerospace  & Defense, Automotive.

Articolul anterior

Carrefour şi Angajez 45+ își unesc forțele pentru a promova incluziunea și diversitatea

Articolul următor

Doina Levintza, recompensată cu premiul pentru întreaga activitate la gala premiilor Gopo

Articole din aceeași categorie
Total
11
Share