Banner

Simona Pavelescu, noul CEO al htss, companie IT&C cu peste 1.000 de clienți în 11 țări

Compania specializată în furnizarea de servicii software de business a numit-o pe Simona Pavelescu în funcția de Chief Executive Officer.

Simona Pavelescu este pasionată de înțelegerea comportamentului uman și de identificarea oportunităților de business care să ofere rezultatele așteptate. Are în spate un background de peste 19 ani în IT și experiență în construirea și transformarea business-urilor.

“Scopul nostru este să devenim partenerul principal pentru digitalizare în industria sănătății, la nivel european, și să dezvoltăm soluții digitale pentru industrii adiacente, publice și private, cum ar fi retailul. htss își propune să fie one-stop shop pentru produse, servicii și infrastructură. Liniile noastre de cod vor crește speranța de viață și vor ajuta sistemul de sănătate să răspundă rapid la nevoile pacienților”, declară noul CEO al htss.

Simona Pavelescu a făcut primii pași în companie prin cunoașterea echipei și a tehnologiilor ce stau la baza produselor și soluțiilor oferite de htss.

“Primii pași au constat în cunoașterea echipei, întâlniri cu echipele de dezvoltare a produselor și cu clienții. Oamenii sunt cei care fac diferența și reprezintă compania – de aceea, tot efortul inițial le va fi dedicat lor. Experiența mea în industria IT, mindset-ul antreprenorial și experiența de build-up și transformare, împreună cu o echipă puternică, vor fi factorii-cheie ce vor contribui la atingerea obiectivelor strategice de transformare și evoluție ale companiei”, spune Simona Pavelescu.

DESPRE HTSS

Este o companie IT&C specializată în furnizarea de soluții software pentru afaceri. Înființată în 2012, și-a dezvoltat rapid portofoliul de clienți și are peste 1.000 de clienți din 11 țări. Printre cele mai căutate soluții proprii se numără Pharmaceutical – software de management al farmaciei; telemedica – soluție de telemedicină; omnimedica – soluție software pentru clinici și spitale; shiftin – software de planificare automată a turelor sau mindclass – platformă de e-learning.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share