Singaporezii de la TDCX deschid un birou în România și recrutează 100 de oameni, în primul an

TDCX, companie din industria externalizării proceselor de afaceri (BPO), deschide la București primul birou din Europa Centrală și de Est și al doilea din Europa, după lansarea operațiunilor din Spania, în urmă cu doi ani.

TDCX, care are sediul în Singapore, își continuă astfel procesul de creștere internațională pe piața europeană, după succesul înregistrat prin deschiderea biroului din Barcelona. La zece luni de la momentul lansării operațiunilor în Europa, TDCX a fost distinsă cu trofeul de aur la European Customer Service Awards, la categoria “Cel mai bun nou centru de contact la nivel european”.

Cu un model de business dezvoltat pe piețele din Asia, TDCX își propune să construiască o prezență puternică regională în Europa, prin furnizarea de servicii pentru clienți noi și prin extinderea unor parteneriate regionale la nivel global. În primul an de activitate, TDCX va angaja peste 100 de specialiști pentru biroul din București.

TDCX deservește organizații globale de top și oferă servicii companiilor din Singapore, Malaezia, Thailanda, Filipine, China, Japonia, Spania, Columbia, India și, de astăzi, România. Are o experiență solidă în domeniul tehnologiei, e-commerce, industria luxului, sectorul financiar, turism și sectorul ospitalității.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“În ciuda faptului că ne confruntăm cu o perioadă cu multe provocări la nivel mondial, lansarea TDCX în România reprezintă o confirmare a disponibilității talentelor pe plan local și a potențialului de creștere pe care țara noastră îl are. Cu spații moderne de birouri, o cultură orientată spre oameni și cu un spirit inovator, suntem convinși că vom dezvolta o organizație BPO de elită, care va atrage cei mai buni specialiști pentru a sprijini, din București, clienții noștri globali”, declară Daniel Mereuță, Country Director TDCX România.

Daniel Mereuță va conduce business-ul TDCX în România.

“Bucureștiul a bifat foarte multe criterii, ca destinație țintă de investiție, pentru a completa perfect biroul nostru multilingv din Barcelona. Este una dintre cele mai bune locații din Europa și oferă acces la talente cu experiență în mediul digital. TDCX înregistrează o creștere impresionantă, iar în prezent construim un braț european puternic pentru grupul TDCX și pentru partenerii noștri globali”, explică Sophie Chelmick, vicepreședinte TDCX Europa.

Articolul anterior

Biroul a murit! Trăiască biroul!

Articolul următor

Florin Godean (Adecco): Piața muncii dă semne de revenire. 2021 a început foarte energic din punct de vedere al angajărilor

Articole din aceeași categorie
Total
2
Share
Close