Skanska Property România are un nou Business Development Manager

Din februarie 2018, Raluca Stanislav ocupă funcția de Business Development Manager al Skanska Property România, divizia locală a unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel global.

Raluca Stanislav va fi responsabilă de strategia de dezvoltare a Skanska România pentru această divizie și va identifica noi oportunități de investiție, astfel încât compania să-și mențină poziția pe piață și ritmul susținut de creștere. “Raluca are abilități foarte bune de identificare a oportunităților de pe piață. Este o bună cunoscătoare a industriei și a complexității business-ului companiei, ceea ce o va ajuta în îndeplinirea acestui rol cheie în divizia de property din România”,  declară Aurelia Luca, Managing Director al Skanska Property România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Între responsabilitățile noului Business Development Manager se numără și coordonarea activităților de sustenabilitate și a proiectelor de responsabilitate socială ale companiei. “Rezultatele obținute până acum de Skanska arată o evoluție frumoasă, așa că ne vom asigura că proiectele și direcțiile de dezvoltare vor fi cel puțin la fel de bune ca până acum”, spune Raluca Stanislav.

Raluca Stanislav a făcut parte anterior din Skanska Construction România, unde, din 2014, a fost implicată direct în dezvoltarea parteneriatul cu Lidl, primul client extern al companiei. Înainte de asta, a fost directorul echipei de Building Surveying Services în cadrul Colliers International, unde s-a ocupat de coordonarea unor proiecte importante. A absolvit Universitatea Tehnică de Construcții București și deține diplome de master în Inginerie structurală, în Management, și un Executive MBA, în cadrul CNAM Paris.

DESPRE SKANSKA ROMÂNIA

Compania este prezentă pe plan local din 2011 și este parte a grupului suedez Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții. Proiectele sale vin ca răspuns la cererea de spații noi și inovatoare din România.  Grupul Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliară și construcții din lume, cu experiență în construcția și dezvoltarea proiectelor comerciale și rezidențiale, precum și în parteneriate public-private. Grupul are 43.000 de angajați, în Europa și SUA.

Articolul anterior

Studiu: Ce salarii își doresc românii

Articolul următor

Pirelli se extinde în România cu o nouă hală de producţie, pe un teren de peste 6 hectare

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share