Smart ID deschide un nou birou la Timișoara

Noul birou va fi amplasat în zona centrală a orașului, pe Bd. Liviu Rebreanu, și va deservi clienţii din judeţele Caraș-Severin, Arad și Timiș.

Biroul din Timișoara va fi dedicat firmelor ce își desfășoară activitatea în zona de vest a ţării. Focusul său îl reprezintă companiile cu domeniu de activitate axat pe producţie. Din Timișoara, Smart ID va acoperi atât activităţile de consultanţă, cât și activitatea de service și mentenanţă a echipamentelor de tip terminale mobile, scanere de coduri de bare, de la brandurile aflate in portofoliu: Zebra, Datalogic, TSD, Printronix.

“Prin infiinţarea biroului din Timișoara, Smart ID Dynamics dorește să vină în întâmpinarea companiilor vestice cu soluţiile de digitalizare a proceselor din producţie. Anul acesta venim cu o noutate și deschidem biroul din Timișoara, prin care urmărim să fim cât mai aproape de comunitatea oamenilor de afaceri. Avem încredere în potenţialul acestei pieţe și ne dorim să oferim cele mai bune servicii pentru clienţii din aceeste zone”, declară Daniel Boangiu (foto), Managing Partner al Smart ID Dynamics. Prin deschiderea acestui birou, reţeaua Smart ID Dynamics ajunge să acopere întreg teritoriul Romaniei.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share