Société Générale European Business Services se alătură TechHub Bucharest, pentru a sprijini startup-urile din domeniul tech

În urma parteneriatului, rezidenții și startup-urile din rețeaua TechHub Bucharest vor intra în contact cu mentori și specialiști de la Société Générale European Business Services.

Antreprenorii vor avea acces la sesiuni de consultanță cu managementul de top din cadrul Société Générale European Business Services, alături de care vor putea discuta strategii de business și dezvoltare. Parteneriatul este un schimb reciproc de experiență și presupune și organizarea a trei evenimente cu subiecte din domeniul fintech. Evenimentele vor fi deschise comunității largi, iar detalii vor fi comunicate pe site-ul spațiului de co-working.

Parteneriatul cu TechHub Bucharest face parte din strategia Société Générale European Business Services de a încuraja colaborarea între startup-urile din România și companiile de profil financiar, pentru a facilita dezvoltarea de noi tehnologii bancare. Compania  își propune să lucreze aproape de startup-uri, pentru a testa tehnologii inovatoare, precum inteligența artificială, machine learning și tehnologii de tip block chain. “Startup-urile au o viteză și o putere incredibilă de execuție, însă lipsa de expertiză în anumite domenii, precum cel financiar-bancar, poate fi o barieră când dezvolți produse globale, chiar dacă ai la bază o tehnologie inovatoare și, poate, unică pe piață”, afirmă Daniel Dragomir, CEO TechHub Bucharest.

Anul acesta, Grupul Société Générale a lansat în București și programul SG EBS Catalyst, un accelerator intern prin care echipe mixte, formate din angajați ai companiei și startup-uri ce dezvoltă tehnologii financiar-bancare lucrează împreună la dezvoltarea unui produs. Organizat într-un sistem de lucru de tip agile, programul durează 12 săptămâni și oferă startup-urilor posibilitatea de a încheia parteneriate de business cu Société Générale European Business Services.

Oportunități de business între startup-uri și marile companii

Pentru a înțelege mai bine care sunt oportunitățile de business din industrie între startup-uri și marile companii din domeniul tehnologiei, TechHub Bucharest și Société Générale European Business Services vor organiza mai multe evenimente care să aprofundeze acest subiect. Printre temele abordate vor fi și noile tehnologii ce au luat amploare în domeniul financiar-bancar, precum automatizarea de procese robotizată, audit robotizat, machine learning, bazată pe inteligență artificială, analize de sentiment ale clienților și analize biometrice bazate pe voce.

TechHub Bucharest este singurul spațiu de co-working din București, dedicat exclusiv antreprenorilor în tehnologie. Spațiul găzduiește peste 120 de rezidenți și reunește o comunitate de mii de profesioniști și antreprenori în tech. Hub-ul este împărțit pe patru etaje – trei etaje pentru co-working și un spațiu de evenimente. Anual, la TechHub Bucharest sunt organizate și găzduite peste 300 de evenimente dedicate antreprenorilor și profesioniștilor în tehnologie.

Articolul anterior

Brașov: Fabrica de medicamente Europharm revine la viață

Articolul următor

Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au un nou director general

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share