Solsib.ro se pregătește să aniverseze un an, alături de mai mult de 100 de angajatori și peste 600 de candidați

Creată din dorința de a oferi angajatorilor și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă oportunitatea de a conecta cererea și oferta, într-o manieră organizată și facilă, platforma de recrutare Solsib.ro va sărbători, în prima jumătate a lunii ianuarie, un an de activitate.

(P) La un an de la lansare, platforma lansată la Sibiu înseamnă o comunitate de peste 100 de angajatori de top și mai mult de 600 de membri, cu calificări și niveluri de experiență în muncă diferite. “Le mulțumim și le urăm să aibă parte de Sărbători fericite tuturor colaboratorilor care au crezut în Solsib.ro, încă de la lansare, dar și oamenilor care se vor alătura comunității noastre de acum încolo. Le sunt recunoscător și celor care și-au creat un cont pe platforma noastră și au candidat pentru joburile deschise de companii. Tuturor le promitem că vom continua, că vom aduce îmbunătățiri platformei și că pe Solsib.ro vor apărea și mai multe companii, care vor oferi oportunități de carieră de neratat”, spun reprezentanții Solsib Web, compania care a dezvoltat platforma de recrutare.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ofertele de angajare sunt pot fi găsite ușor și rapid, și sunt actualizate constant. Companii care activează în diferite industrii publică frecvent posturi vacante și oferă astfel oportunități pentru cei aflați în diferite etape ale carierei și cu abilități practice pentru numeroase domenii de activitate.

Pentru candidați, înscrierea pe Solsib.ro este gratuită, iar angajatorii pot alege între mai multe pachete de anunțuri. Ca Recruiter, pot publica un anunț de angajare, ca Silver Recruiter pot publica până la trei anunțuri active, iar ca Specialist Recruiter pot publica până la șase anunțuri. Pentru campanii de recrutare ample, pot opta pentru planul tarifar Cost Recruiter, care include până la 15 anunțuri de angajare active și o campanie promovată. Planul tarifar Gold Recruiter include până la 50 anunțuri de angajare active și o campanie promovată, iar planul Personal Recruiter presupune o ofertă personalizată și campanii publicitare în mass-media. Atunci când este nevoie, pot reactiva sau dezactiva un anunț de angajare, în funcție de disponibilitatea postului respectiv, sau pot modifica cerințele și beneficiile oferite candidaților la postul respectiv.

Pentru toți utilizatorii, Solsib a pregătit și o aplicație pentru telefoanele mobile, astfel încât căutarea unui loc de muncă sau a unui angajat devine extrem de simplă și accesibilă oricui și oriunde. Aplicația permite accesarea anunțurilor de recrutare a personalului, cărora li se adaugă servicii exclusive pentru clienții Solsib.ro, care constau în diverse opțiuni de căutare și aplicații de mesagerie.

Articolul anterior

Moldova vrea să devină noul Silicon Valley al Europei, cu primul și singurul parc tehnologic virtual din lume

Articolul următor

VIDEO. Cinci cărți recomandate de Bill Gates, pentru vacanța de iarnă

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share