Studenții UBB, peste Penn State University și Stetson, la competiția de studii de caz de la Georgetown University din Washington DC

Echipa Universității Babeș-Bolyai (UBB) a câștigat premiul runner-up al competiției de studii de caz în management strategic, organizată, între 5 și 10 februarie, la Georgetown University din Washington DC, și s-a clasat pe locul al doilea al grupei formate din cinci echipe universitare.

Echipa clujeană, pregătită de prof. univ. dr. Szász Levente, conf. univ. dr. Lehel Györfy şi lect. univ. dr. Béla-Gergely Rácz, este formată din patru studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB: Tamás Barabási (Informatică economică, anul II), Balázs Boga (Management, anul I), Kincső Kelemen (Informatică economică, anul III) și Zsuzsánna Pádár (Finanțe și bănci, anul III).

Grupa a fost câștigată de echipa universității Fordham (New York), urmată de echipa UBB, care a devansat echipe ale unor instituții americane de prestigiu, precum Pennsylvania State University, Stetson University (Florida) și Emory University (Atlanta).

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

McDonough Business Strategy Challenge, organizată de Georgetown University – McDonough School of Business, a reunit 19 echipe de la universități de top, cu profil economic, din Europa și America. Echipele au avut sarcina de a elabora o strategie pentru organizația American Cancer Society, în vederea creşterii implicării voluntarilor în viața organizației la nivel național, cu accent special asupra generațiilor tinere din America.

Articolul anterior

Tudor Tailor a lansat primul showroom din afara României, în Belgia

Articolul următor

De ce pleacă Rieker din România: lipsă de personal, productivitate scăzută și costuri prea mari

Articole din aceeași categorie
Total
8
Share