Tudor Tailor a lansat primul showroom din afara României, în Belgia

Prima lună a noului an a marcat, pentru Tudor Tailor, unul dintre cele mai importante evenimente din istoria brandului: în 24 ianuarie, primul showroom Tudor Tailor din afara țării a fost inaugurat, în sistem de franciză, în orașul Hasselt, din Belgia.

Locația primului showroom internațional Tudor Tailor, care se adaugă celor din București, Cluj-Napoca sau Timișoara, nu a fost aleasă întâmplător: Belgia este țara de origine a țesăturii Scabal, una dintre cele mai rafinate țesături folosite pentru realizarea costumelor Tudor Tailor.

Dorința de extindere la nivel internațional a existat încă din 2010, când doi tineri vizionari și un maestru croitor, cu o experiență de peste 40 de ani, au pus bazele brandului Tudor. Personal Tailor. “Călătoria internațională a brandului nostru este departe de a fi ajuns la final. Drumul până în acest punct nu a fost ușor, însă interesul investitorilor față de franciza Tudor. Personal Tailor este cea mai frumoasă încununare a eforturilor echipei noastre, pe care cuvintele <dedicare> și <implicare> o definesc cel mai bine”, explică reprezentanții companiei.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ei își doresc să dezvolte rețeaua de showroom-uri la nivel internațional, pe piețe mature sau emergente, unde există potențial pentru conceptul actual. Tudor Tailor oferă o invitație deschisă către cei care doresc să investească în acest business. Ei pot contacta compania la adresa de e-mail franchise@tudor-tailor.com.

Articolul anterior

Ana Maria Onică, creatoarea unei aplicaţii de logopedie cu peste 100 de exerciţii

Articolul următor

Studenții UBB, peste Penn State University și Stetson, la competiția de studii de caz de la Georgetown University din Washington DC

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share