Studenții Universității “Lucian Blaga” din Sibiu pot face primii pași în carieră la Decathlon

Facultatea de Ştiinţe a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) a semnat un acord de parteneriat, pentru următorii cinci ani, cu compania Decathlon.

Cele două entităţi vor colabora pentru asigurarea de stagii de practică în companie pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe, pentru facilitarea accesului pe piaţa muncii, organizarea competiţiilor sportive studenţeşti şi a unor conferinţe. Vor fi organizate și ateliere de lucru, de practică, intership, seminarii şi vizite de schimb de experienţă, ce implică studenţi şi cadre didactice.

Parteneriatul ULBS-Decathlon Sibiu prevede şi dezvoltarea activităţii de cercetare-dezvoltare şi de valorificare a rezultatelor sale. Schimbul reciproc de date şi informaţii relevante, pentru domeniile de interes comun, inclusiv – fără însă a se limita – schimburi de publicaţii, documentaţii ştiinţifice, sau rezultate ale unor programe specifice de cercetare.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Credem cu tărie că sportul aduce oamenii împreună, iar unul dintre obiectivele noastre pe plan local este să putem contribui la crearea unei comunităţi sănătoase şi pline de vitalitate. Întreaga echipă Decathlon Sibiu este formată din pasionaţi şi practicanţi de sport. Această pasiune pentru sport, dar şi dorinţa de a încuraja studenţii şi sibienii în general, să practice sport, ne-au adus mai aproape de ULBS. La fel ca noi, ULBS promovează valori precum spiritul antreprenorial şi inovator, cercetarea de calitate, îşi încurajează studenţii să-şi dezvolte creativitatea şi potenţialul, îi pregătește şi sprijină pentru dezvoltarea unei cariere de succes”, spune Anca Reus, directorul magazinului Decathlon Sibiu.

În magazinul Decathlon din Sibiu pot fi găsite produse pentru peste 80 de sporturi şi pentru orice nivel de practică. Oferta de produse este completată de servicii adiţionale, precum posibilitatea de a comanda online direct din magazin sau de pe aplicaţia Decathlon. Decathlon oferă şi posibilitatea reparării produselor la atelierul dedicat din magazin sau alternativa de a achiziţiona articole de sport “la mâna a doua”, prin programele Trocathlon şi Produse Resigilate.

Articolul anterior

Un tânăr farmacist din România se ia la trântă cu "giganții" industriei și lansează patru seruri 100% românești

Articolul următor

Biroul a murit! Trăiască biroul!

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share