Studii în România, ca în străinătate: Bucharest International School of Management lansează trei programe de licență cu model și acreditare britanică

BISM – Bucharest International School of Management (fostul MSM – Maastricht School of Management) colaborează cu Abertay University, din Marea Britanie, pentru lansarea pe piața din România, din septembrie, a trei programe de licență cu model și acreditare britanică.

În 2020, Abertay University era în top 10 universități din Marea Britanie privind satisfacția studenților (studiu realizat de UK National Student Survey și Guardian University Guide 2020), iar Sunday Times a numit-o universitatea anului 2020 pentru calitatea învățământului.

BISM – Bucharest International School of Management oferă programe de Executive MBA din 2010, atunci când a încheiat un parteneriat cu Maastricht School of Management Olanda, sub numele de Maastricht School of Management România. Peste 400 de studenți au absolvit programele Fast Track Management Program, Master in Management și Executive MBA. 

Beneficii pe care le oferă o facultate creată în parteneriat cu o universitate internațională:

  • Programa de studii similară cu cea oferită de Abertay University. Asta înseamnă că studenții BISM vor studia ca în Marea Britanie, dar în România, ceea ce le permite să aibă costuri de trai și școlarizare mai mici cu peste 50 la sută. În plus, pot rămâne aproape de familie și prieteni.
  • Profesorii sunt cadre academice internaționale și profesioniști din top management, recunoscuți în România. Cei care aleg BISM vor învăța de la oameni care practică ceea ce predau.
  • Diplomă de licență este emisă direct de universitatea internațională parteneră. După trei ani de studiu, studenții BISM obțin o diplomă acreditată internațional.
  • Accentul pus pe practică și internship-uri anuale, oferite de facultate.
  • Accesul la o rețea de peste 400 de profesioniști din diferite arii de activitate în anii de studiu, ceea ce oferă acces direct cu potențiali angajatori și investitori din timpul facultății.
  • Taxele de școlarizare semnificativ reduse față de același program de studiu urmat în Marea Britanie.

Programe unice de licență, în România, cu acreditare și profesori internaționali

Cele trei programe de licență lansate de BISM – Bucharest International School of Management sunt unice pe piața din România și acreditate internațional, după modelul educațional dezvoltat în parteneriat cu Abertay University: Digital Marketing and Business Management, Business Management, Accounting and Finance with Business Analytics.

Printre profesorii care vor preda la această facultate se numără Joy Chan (Adjunct Professor Maastricht School of Management, Visiting Professor ESSCA – Ecole de Management, Visiting Professor Central European University), Sergiu Neguț (Angel Investor și co-fondator FintechOS), Istvan Kocsolade (Head of Applied Intelligence @ Accenture Romania) și Cristi Ignat (CEO & Founder Aggranda & Canopy).

Admitere fără examen, după modelul britanic

Procesul de admitere este deschis până la finalul lunii august și constă în completarea formularului online, care conține diploma/ adeverința de BAC cu o notă de minimum 7,5, certificatul care atestă nivelul de limbă engleză și un eseu personal în care se expune motivația pentru a deveni student BISM.

Mai multe informații despre programele de licență oferite de BISM – Bucharest International School of Management pot fi găsite aici.

Articolul anterior

Continental Anvelope Timișoara inaugurează un nou centru de formare profesională pentru angajați

Articolul următor

Should I stay or Should I go?

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share