TechHub Bucharest se extinde cu peste 100 de locuri pentru startup-urile tech

Spațiul de coworking dedicat antreprenorilor în tehnologie aniversează patru ani de activitate și își extinde spațiul de birouri și coworking, până la 1.800 de metri pătrați.

Peste 100 de rezidenți, fondatori de startup-uri, profesioniști în tehnologie, freelanceri sau executivi din companii de tech lucrează în prezent din birourile din centrul Capitalei. Cele 100 de locuri recent adăugate sunt dedicate antreprenorilor în tehnologie și 30 la sută dintre ele au fost ocupate deja, încă de la deschidere.

TechHub Bucharest ocupă 1.800 de metri pătrați în centrul Capitalei, în zona Universitate, iar din această lună a extins spațiul de lucru colaborativ pe patru etaje. La parterul clădirii sunt organizate anual sute de evenimente în tehnologie (în 2016, TechHub Bucharest a organizat peste 170 de evenimente și a găzduit alte 180), iar restul hub-ului oferă antreprenorilor spațiu de lucru colaborativ, disponibil 24 de ore, șapte zile pe săptămână. Printre echipele ce lucrează de la TechHub Bucharest se numără Gloria Food, Minutizer, Accelerole, GreenHorse Games, Froala, Woogie, Appticles și Sleekbill.

Toți rezidenții TechHub Bucharest au acces nelimitat, 24 de ore – șapte zile pe săptămână, la spațiul de coworking, pe baza unui abonament lunar în valoare de 150 de euro pe lună/ persoană, beneficiază de săli de ședință gratuite, internet de mare viteză, spațiu de depozitare securizat și pot participa gratuit la toate evenimentele organizate de TechHub Bucharest.

Printre evenimentele organizate se numără 1 on 1 Private Sessions – sesiuni săptămânale de mentorat în cadrul cărora pot discuta cu profesioniști în tehnologie (fondatori de startup-uri de succes, executivi din companii tech și investitori) despre probleme de business sau strategii de creștere. În plus, trimestrial, spațiul de coworking organizează și evenimente de tip Demo Night, în care antreprenorii pot prezenta ideile sau proiectele la care lucrează pentru a primi feedback de la comunitate.

TechHub Bucharest este singurul spațiu de coworking din România care face parte din programul Google for Entrepreneurs, un parteneriat internațional ce oferă startup-urilor programe speciale și asistență Google. “Încă de la deschidere, misiunea TechHub Bucharest este aceea de deveni o destinație importantă pentru comunitatea profesioniștilor de tech din București, un spațiu care să contribuie la creșterea ecosistemului tech local.  În cei patru ani de activitate, am găzduit peste 1.000 de evenimente,  la care au participat zeci de mii de profesioniști tech, developeri, antreprenori. TechHub Bucharest a crescut organic și, alături de el, și comunitatea pentru care a fost creat. Extinderea spațiului de cowoking a fost una firească, în contextul în care numărul de startup-uri de succes din București a crescut simțitor în ultimii ani”, explică Daniel Dragomir, co-fondator și CEO TechHub Bucharest.

Antreprenorii pot lucra gratuit de la TechHub Bucharest, în 12, 16, 19 și 23 iunie

TechHub Bucharest serbează aniversarea a patru ani de activitate și extinderea pe un nou etaj cu patru zile ale porților deschise. Antreprenorii, freelancerii și profesioniștii în tehnologie, care vor să cunoască membrii comunității și să lucreze gratuit de la TechHub Bucharest, pot participa la zilele porților deschise, în 12, 16, 19 și 23 iunie. Tot ce trebuie să facă este să completeze formularul de înregistrare disponibil aici.

Fondat în 2013 de către Daniel Dragomir (co-fondator și CEO),  Bogdan Iordache (co-fondator) și Ștefan Szakal (co-fondator), TechHub Bucharest este parte din rețeaua internațională TechHub, care a pornit din Londra, la inițiativa antreprenoarei Elisabeth Varley și a jurnalistului Mike Butcher. TechHub Bucharest are ca misiune susținerea antreprenorilor în tehnologie și crearea de oportunități de dezvoltare pentru aceștia și companiile pe care le construiesc, și funcționează ca un liant între antreprenori, companiile de tehnologie și comunitățile din domeniu.

Articolul anterior

Cluj-Napoca: UBB, singura universitate din România în topul internațional Leiden Ranking

Articolul următor

Managerul IPEC Alba Iulia reprezintă România în finala EY World Entrepreneur Of The Year, care începe astăzi la Monte Carlo

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share