Techsylvania: Companii de renume, gadget-uri și competiție pentru startup-uri

În această vară, Cluj-Napoca este din nou centrul de întâlnire a liderilor globali din IT. Motivul este Techsylvania, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie și inovație în industria IT din Europa de Est, programat între 17 și 20 iunie.

Cu trei ediții la activ, Techsylvania este recunoscut prin prestigiul speakerilor invitați. Primele evenimente au găzduit pe scenă co-fondatori, manageri și oameni-cheie din companii precum Google, Ubuntu, Facebook, Twitter, PayPal, NASA, Coca-Cola, SoundCloud sau Spotify, dar și investitori și fondatori de startup-uri.

A patra ediție Techsylvania, care va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, aduce în prim-plan nume precum Ralph Simon, inventatorul tonului de apel pentru telefonul mobil și CEO al Mobilium, Alexis Bonte, Executive in Residence la Atomico, unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din Europa, Krating Poonpol, partener la 500 Startups, omul de business al anului in Thailanda, sau Martin Wezowski, Chief Designer la centrul de inovare SAP. Lista continuă cu  inovatori și vizionari din sfera IT-ului și a afacerilor, pe plan internațional.

Evenimentul va dura patru zile. Primele două sunt dedicate unui maraton de programare (hackathon), unde specialiștii în IT se reunesc pentru a testa limitele unor tehnologii inteligente. Participanții vor avea ocazia de a folosi propriile gadget-uri pentru proiecte precum drone, VR sau ceasuri inteligente. Cel mai bun proiect va fi premiat cu produse high-tech. În a treia zi a evenimentului, în paralel cu conferința, va avea loc și Startup Avalanche, competiția internațională de startup-uri organizată în parteneriat cu Risky Business. Companiile vor avea șansa să își prezinte proiectul în câteva minute, în fața investitorilor. Premiul pentru cel mai bun startup  va fi o excursie în Silicon Valley. Câștigătorii vor avea întâlniri cu investitorii și antreprenorii potriviți pentru afacerea lor, care să îi ajute să identifice oportunitățile de dezvoltare a companiei.

Mai multe informații despre invitați, gadget-urile disponibile la eveniment, competiția Startup Avalanche, dar și detalii despre biletele la preț special pentru eveniment, pot fi găsite aici.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share