TeraGlass are un nou director general

Grupul TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, l-a numit pe Bela Varga în poziția de director general al TeraGlass.

Bela Varga activează de peste 20 de ani în domeniul tâmplăriei PVC, iar în ultimii patru ani a condus, în calitate de director general, unul dintre cei mai importanți producători de pe piață. 

Bela Varga are o bogată experiență în domeniul tâmplăriei PVC. A ocupat funcţii în departamente diverse, precum vânzări sau infrastructură, din poziţii de Sales Manager sau șef birou regional vânzări. A beneficiat și de expunere internaţională, după ce a avut atribuţii în regiune, în calitate de șef departament infrastructură pentru România, Macedonia și Ungaria. A fost membru în Consiliul de Administrație al unei companii producătoare de soluții pe bază de polimeri.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

TeraGlass, compania ce deține portofoliul de tâmplărie termoizolantă al Grupului TeraPlast, deține o fabrică în Bistrița, cu o capacitate de 120.000 unități/ an. Anul trecut, afacerile companiei au crescut cu 26 la sută, față de 2017. Mai mult de 70 la sută din cifra de afaceri din 2018 a provenit din export. Cele mai importante piețe sunt cele din Germania, Ungaria, Cehia, Austria, Slovenia sau Slovacia.

TeraGlass  și-a propus extinderea capacității de producție și a demarat un proiect finanțat prin schemă de ajutor de stat, în valoare totală de 3,5 milioane de euro. Fabrica din Bistrița va fi modernizată la cele mai înalte standarde și va beneficia de un flux de lucru complet automatizat, pentru producția ferestrelor și ușilor din PVC. Proiectul va fi finalizat în toamna acestui an, iar producția pe noile linii va începe în prima parte a anului viitor.

Articolul anterior

Timişoara: Unicredit Bank a deschis o sucursală în ansamblul Iulius Town

Articolul următor

Ford închide o fabrică în Franța. Viitorul a 3.600 de angajați rămâne în aer

Articole din aceeași categorie
Total
9
Share