“The Place To Be”: Continental își păstrează poziția de lider în topul celor mai doriți angajatori din Sibiu

După ce, la începutul lunii mai, compania Continental și-a confirmat poziția de lider al celor mai doriți angajatori din sectorul Automotive din Romania, sfârșitul lunii vine și cu reconfirmarea la nivel local, cu titlul de #1 Cel Mai Dorit Angajator din Sibiu.

Pentru #PeopleOfContinentalSibiu, acest rezultat este o recunoaștere a profesionalismului, a pasiunii și a implicării constante de care dau dovadă în munca de zi cu zi și în relație cu comunitatea din care fac parte. În plus, reprezintă un factor de mobilizare pentru a continua să se dezvolte și să ofere un mediu de lucru atractiv, în care fiecare membru al echipei să se simtă valorizat și inspirat.

Cum reușește Continental Sibiu să se mențină lider al acestui top ani la rând? ”La Continental, creăm impact, modelăm viitorul mobilității și ne modelăm, în același timp, propria carieră. Avem pasiunea de a câștiga, libertatea de a acționa, încredere reciprocă și suntem mereu acolo unul pentru celălalt și pentru comunitate. Și facem toate aceste lucruri cu dedicare constantă, reziliență, dar și multă distracție și pasiune. Pornind de la echipa de HR și trăind apoi acest vibe în întreaga oranizație, am înțeles în timp că, pentru a ramâne competitivi și pentru a face față provocărilor din viitor, trebuie să punem mereu suflet și energie în ce facem, să fim acolo pentru colegii noștri, să ne depășim limitele, să rămânem agili și autentici”, spune Lăcrămioara Dărăban, Head of HR la Continental Sibiu.

Desfășurat timp de 18 ani consecutiv, studiul ”Cei mai doriți angajatori” este cel mai cuprinzător instrument ce măsoară nivelul de atractivitate al angajatorilor la nivel național și local. Studiul identifică percepţiile candidaţilor în raport cu angajatorii care activează în România, gradul de atractivitate al brandurilor de angajator şi aşteptările pe care candidaţii le au de la aceştia.

Participanții la studiu sunt atât tineri la început de carieră, cât și profesioniști din România, din domeniile științe sociale, business, inginerie și IT&C. Pe baza răspunsurilor oferite de ei, Catalyst Solutions lansează, în fiecare an, TOP 100 Cei mai doriți angajatori. Compania Continental este o prezență constantă pe podiumul acestui top.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share