Timișoara: O firmă de recrutare își prezintă oferta pentru companiile care vor să angajeze muncitori din Vietnam și Sri Lanka

Foto: Saigoneer

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș va organiza, în 4 martie, la ora 11, în sala Cedo (Piața Victoriei, nr. 3), un eveniment de prezentare a serviciilor firmei de recrutare de forţă de muncă din Asia de Sud-Est, World Wide Work Company.

În condițiile în care majoritatea angajatorilor din judeţ consideră că lipsa de personal calificat este cea mai importantă problemă pe care o întâmpină în derularea activităţii, CCIA Timiș va organiza acest eveniment pentru firmele din judeţ.

World Wide Work Company este o firmă specializată în recrutarea de forţă de muncă din Asia de Sud-Est și oferă soluții noi și complete pentru importul de forță de muncă din Vietnam și Sri Lanka. Compania poate asigura categorii de muncitori din diverse domenii, printre care construcţii (zidar, tencuitor, zugrav, instalator, sudor, dulgher, electrician, maistru, fierar betonist, lucrător în construcţii), hotelier şi ospitalitate (recepţioner, ospătar, personal curăţenie, menajeră, asistent medical, bucătar, cameristă), servicii (paznic, cosmetician, bonă, bucătar, şofer, mecanic) și industrie/ comerţ (muncitor calificat, semi-calificat, necalificat).

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Participarea firmelor este gratuită, prin transmiterea confirmării, până la 1 martie., la email: dpop@cciat.ro sau la telefon 0372 185 285. Detalii suplimentare pot fi obținute la CCIAT – Direcţia Relaţia cu Membrii, la telefon 0372 185 242.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share