Transilvania Executive Education are un nou partener educațional internațional în Cluj: Universitatea Buckingham

O nouă oportunitate educațională internațională destinată mediului de afaceri și oferită de Universitatea Buckingham este adusă la Cluj-Napoca în această toamnă.

În parteneriat cu Transilvania Executive Education (TEE), Universitatea Buckingham va oferi un nou program Executive MBA, dedicat managerilor cu cel puţin trei ani de experiență de business şi care va începe în primăvara anului viitor. Cursurile vor fi despre strategie, complexitate și guvernanță corporativă.

La aniversarea a șapte ani de activitate, TEE este singura organizație din România parteneră cu trei universități britanice. Peste 40 de profesori și consultanți internaționali sunt implicați în designul și livrarea programelor educaționale. Una dintre cele mai importante realizări este comunitatea de alumni, formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top.

“Universitatea Buckingham va contribui la dezvoltarea programelor de educație de business în beneficiul Clujului și al regiunii. În cei șapte ani de la lansare, am reușit, cu sprijinul partenerilor noștri – Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, Emerson, Electrogrup, Evergent Investment – şi a altor companii de renume din România, să aducem în Cluj-Napoca trei universități britanice, Hull (2014), Suffolk (2019) și Buckingham (2021), alături de care am dezvoltat programe pentru mediul de afaceri, cu scopul de a oferi access la oportunități educaționale la standarde internaționale”, declară Tiberiu Moisă, președinte TEE. 

Universitatea Buckingham a fost fondată în 1976 și este cea mai veche dintre universitățile independente din Marea Britanie. Cu o abordare inovatoare asupra educației clasice, a dezvoltat modelul diplomei de doi ani prin redefinirea vacanței tradiționale și economisirea de timp și bani pentru studenți. În 2020, a fost în top 20 universități pentru calitatea predării în Anglia (The Good University Guide), pe locul 6 pentru satisfacția studenților și pe locul 3 pentru sprijinul oferit studenților. Universitatea are peste 3.300 de studenți din peste 70 de țări.

Articolul anterior

Corina Păcuraru, în "Liga Campionilor" Ferrrari

Articolul următor

Avertismentul specialiștilor de la cea mai importantă companie de employer branding din lume: munca remote poate deveni inamicul nr. 1 pentru tineri

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share