Tremend se mută în ansamblul Timpuri Noi Square

Vastint România a închiriat 1.300 de metri pătrați de spații de birouri către compania tehnologică cu cea mai rapidă creștere din România, în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din București.

Tremend Software Consulting a decis să se mute în Timpuri Noi Square după câțiva ani de creștere semnificativă. Între 2012 și 2016, a înregistrat o creștere de 399 la sută a cifrei de afaceri. Compania s-a clasat pe locul 37 în cadrul Deloitte CEE Technology Fast 50 2016 și prima în rândul companiilor românești, pe lista companiilor cu cea mai rapidă creștere din regiune. În acest timp, și-a consolidat echipa de ingineri de software și are acum peste 150 de angajați în București.

Cu peste 11 ani de experiență în dezvoltarea de soluții software complexe și tehnologii avansate, Tremend a livrat peste 300 de proiecte pentru clienți din 15 țări și pentru peste 60 de milioane de utilizatori finali. Clienții companiei se ocupă de mai multe industrii, de la sectorul bancar și telecom la sectorul auto, servicii profesionale sau asistență medicală. Timpuri Noi Square va deveni sediul oficial al companiei în octombrie și va facilita continuarea ritmului actual de dezvoltare. “Tremend oferă servicii care sunt esențiale pentru majoritatea companiilor, în era tehnologiei. Sectorul IT&C este cheia de a ajunge mai rapid la o gamă variată de clienți și oferă noi posibillități de creștere. Suntem mândri că au ales să se alăture comunității Timpuri Noi Square, care este într-o creștere rapidă”, declară Antoniu Panait, director general Vastint România.

Potrivit lui Ioan Cocan, Managing Partner Tremend, compania a căutat un sediu în care inginerii software să lucreze cu plăcere și care să îmbine proximitatea față de metrou și de centrul Bucureștiului, cu acces ușor de la universitățile din oraș. “Le oferim clienților noștri atât agilitate, cât și inovație tehnologică. Acest lucru se reflectă inclusiv în spațiul ales pentru centrul de dezvoltare al companiei din București. Timpuri Noi Square oferă spațiul necesar, versatilitatea și toate facilitățile birourilor moderne. Un factor cheie în luarea deciziei noastre a fost opinia inginerilor noștri, care doreau o locație accesibilă, alta decât nordul aglomerat al orașului. La noul sediu vom scala echipa, vom continua să organizăm Tech Talks și sesiuni de instruire, vom deschide un laborator experimental pentru cele mai noi tehnologii și vom construi platforme tehnologice cu acoperire globală. Suntem bucuroși să ne aflăm în imediata apropiere a Impact Hub, un agregat de idei și comunități”, spune Ioan Cocan.

Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100.000 de metri pătrați de spații de birouri și comerciale, plus 50.000 de metri pătrați de spații rezidențiale. Este cel mai mare proiect mixt din România.

Articolul anterior

O româncă, numită de gigantul Pfizer responsabilă de conformitatea cu legislaţia peste 20 de ţări

Articolul următor

Ministrul Educației: 1.536 de posturi de directori și directori adjuncți sunt neocupate

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share